"Я ввважала, що в мене почуття гумору краще": Олена Зеленська розповіла про стосунки з чоловіком і початок шкільного роману

Перша леді України Олена Зеленська дала відверте інтерв'ю іноземному виданню The Economist, в якому розповіла про стосунки зі своїм чоловіком, президентом Володимиром Зеленським, передають Патріоти України.

За словами Олени, їх історія стосунків почалася ще в шкільні роки. Тоді вони жили в Кривому Розі. Але, як каже сама перша леді, це не було кохання з першого погляду. Вона навіть не відразу зрозуміла, подобається він їй чи ні. Зате вона відзначила в ньому гарне почуття гумору, хоч і була впевнена, що у неї воно краще.

Відомо, що до шлюбу вони зустрічалися вісім років. І тільки в 2003 році вони вирішили офіційно узаконити свої стосунки. У шлюбі у них народилося двоє діток - дочка Олександра і син Кирило.

Зеленська завжди перебувала поруч зі своїм чоловіком, підтримувала його і допомагала. Ще за часів, коли він займався студією "Квартал 95", вона писала сценарій. А в 2019 році, коли Зеленський переміг на виборах президента України, Олена стала першою леді, якою зараз пишається весь світ.

Також в новому інтерв'ю Зеленська розповіла, що її чоловік завжди говорить, що вона занадто багато його критикує, що ніколи не хвалить його достатньо. При цьому їх історії кохання можна тільки позаздрити.

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...