“Я вже близько 3 місяців лікуюся”: Мендель розповіла, чому покинула посаду прессекретаря президента

Колишня прессекретарка президента України Юлія Мендель заявила, що покинула посаду за власною ініціативою і серед причин такого рішення - погіршення здоров’я. Про це вона розповіла в інтерв’ю “КП в Україні”, передають Патріоти України.

“Це сталося на моє прохання. І я не псіханула, не прийняла рішення про звільнення моментально. Ми з Михайлом Михайловичем Подоляком обговорювали можливість мого звільнення, я говорила, що у мене є питання, які я не можу вирішити в цьому графіку», – сказала вона.

Мендель пояснила, що перша причина її звільнення з Офісу президента – це здоров’я, яке дуже погіршилося.

«У мене навантаження було в рази більше, ніж у будь-якого іншого прессекретаря, і це дало знати. Я вже близько 3 місяців лікуюся. І думаю, що відновилася відсотків на 80», – зазначила колишня прессекретарка.

За її словами, друга причина звільнення полягає в тому, що під час лікування вона стала міркувати над тим, куди рухатися далі. Мендель вважає, що всю заплановану роботу на Банковій вона виконала, зокрема “налагодила систему”, тому її послідовнику буде набагато легше.

“Я вдячна, що мене зрозуміли. Багато хто не хотів, щоб я йшла, і я за це їм теж вдячна. Для президента це теж було несподіванкою до певної міри, але так потрібно було, і він все зрозумів», – наголосила Мендель.

Вона повідомила, що нині перебуває у “вільному плаванні”. Їй запропонували участь у деяких міжнародних проєктах, які стосуються Азії та Європи, “на стику бізнесу і політики”.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...