"Я з вами, Максе": Одіозний мільйонер прокоментував конфлікт Бужанського з журналісткою

Гарік Корогодський не вважає ганебним для чоловіка погрожувати жінці ножем.

Екстравагантний мільйонер і співвласник ТРЦ Dream Town Гарік Корогодський прокоментував скандал з новообраним народним депутатом від партії “Слуга народу” Максимом Бужанським, передають Патріоти України.

Нардеп від “Слуги народу” обізвав журналістку “Нового часу” Ольгу Духнич “тупою вівцею”.

“Я теж поділяю журналістів на кілька груп. І група тупих овець не найменша. До речі, в цій групі багато чоловіків. Могли і ножичком полоснути, добрий ви, Макс. Я з вами, якщо що”, – заявив він на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, образливі слова Бужанського стали реакцією на інтерв’ю Духніч з лідером “Слуги народу” Дмитром Разумковим, у питанні до якого журналістка назвала нардепа ностальгуючим за часами СРСР і втікача Віктора Януковича. У відповідь журналістка заявила, що вона розумна жінка і порівняла Бужанського з голубом, який нагадив.

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...