"Я закінчу через 5 років, а ви - 22 числа": Порошенко із Зеленським посварилися в ефірі 1+1 (відео)

Конфлікт виник через те, що кандидати не могли зійтися в даті дебатів, а крім цього Зеленський постійно перебивав Порошенка.

Президент України Петро Порошекно вступив у перепалку з кандидатом в президенти Володимиром Зеленським у прямому ефірі програми "Право на владу" на телеканалі 1+1, передають Патріоти України.

Як відомо, Порошенко прийшов на шоу і покликав Зеленського провести дебати тут і зараз. Пізніше виявилося, що Зеленський зараз знаходиться в Парижі, оскільки завтра має зустрітися з президентом Франції Емманулем Макроном. Пізніше Зеленський зателефонував на прямий ефір і між двома кандидатами виникла серйозна сварка, в фіналі якої Зеленський кинув трубку.

Конфлікт виник через те, що кандидати не могли зійтися в даті дебатів, а крім цього Зеленський постійно перебивав Порошенка, в результаті чого останній кілька разів запитав: "Ви закінчили?". Саме після цього Зеленський зухвало відповів: "Я закінчу через 5 років, а ви - 22 числа".

Дивіться повне відео сварки.


Джерело: 1+1

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...