"Я завжди був і залишаюся на боці українського народу": Після своєї скандальної заяви Берлусконі знов кардинально змінив уподобання

Колишній прем’єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі після повторення тез роспропаганди раптом заявив про підтримку України.

Берлусконі наголосив, що Італія завжди підтримувала український народ і без вагань голосувала у своєму парламенті та Європі за військову та фінансову допомогу.

"Я завжди був і залишаюся на боці українського народу та миру. Я сподіваюся, що невдовзі буде знайдено дипломатичне рішення цієї дуже небезпечної війни для всіх нас. Я запропонував великий План Маршала Заходу щодо відбудови України, як можливий дипломатичний спосіб припинення цього конфлікту", - написав він у Facebook.

Нагадаємо, напередодні Берлусконі заявив, що Україна нібито "нападала на Донбас". Також ляпнув, що якби він все ще був прем'єр-міністром Італії, то не став би зустрічатися з президентом Володимиром Зеленським.

Чинна прем’єрка Джорджі Мелоні запевнила Україну в підтримці. У МЗС України заявили, що Берлусконі намагається цілувати криваві руки Путіна.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...