"Наша команда виходить з дуже фундаментальною позицією!": Тимошенко попросилася в уряд Зеленського, - ЗМІ

Мовчання лідерки "Батьківщини" щодо судилища над Порошенком стає зрозумілішим

Юлія Тимошенко

Лідерка «Батьківщини» Юлія Тимошенко під час погоджувальної ради попросилася в уряд Зеленського, повідомляють Патріоти України з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Хаос, повна фінансова руйнація, економічна, соціальна, куди ви кинули країну? Зараз наша команда виходить з дуже фундаментальною позицією. Прийшов час не просто подумати про Україну, а відкинути всі амбіції в сторону і створити уряд національної єдності», — заявила Тимошенко.

Вона повідомила, що «Батьківщина» звернеться до Володимира Зеленського із пропозиціями щодо виходу з «глухого кута» та наполягає на системних консультаціях парламенту та президента.

«Що робити з економічним, фінансовим колапсом, що зробити зараз із беззахисністю країни, що робити з тим, щоб захистити людей», — сказала Тимошенко.

За її словами, якщо зараз президент не розпочне політичні консультації на цю тему, «а країна буде без руля і вітрил далі рухатися в нікуди, країна з цього не вийде».

Тікай, Федорович, тікай... На головному пропагандистськоу телешоу путіна раптово рознесли Януковича

середа, 24 квітень 2024, 6:24

На росТБ пропагандисти договорилися до того, що Янукович також був фашистом й русофобом. Його обзивали останніми словами, хоча самі просували цю кандидатуру. Про це говорить журналіст Денис Казанський. Один із гостей ефіру, який перейшов на бік ворога,...

Байден з підписом обіцяє не тягнути: Сенат США підтримав проголосований палатою Представників законопроект Джонсона про допомогу Україні

середа, 24 квітень 2024, 5:48

Вночі 24 квітня (за Києвом) Сенат США схвалив пакет допомоги Україні, Ізраїлю та Тайваню, де на підтримку України передбачено понад 60 млрд доларів. . Як стало відомо з трансляції засідання, законодавці схвалили цей пакет переважною більшістю голосів. ...