"Я знаю хто та чому": Кадиров заявив, що на нього готують замахи

Опальний глава Чечні Рамзан Кадиров заявив, що на нього готують замах. За його версією, у цьому винні "українські та західні спецслужби", передають Патріоти України.

Як заявив Кадиров в ефірі пропагандистського каналу, проти нього нібито готують теракти через те, що він "відстоює суверенітет Росії". "Я заважаю їм, і вони роблять все, щоб позбутися мене. У нас є навіть інформація, що в європейських та західних спецслужбах, українських проти мене теракти готують", - заявив Кадиров.

Останні заяви Кадирова

В інформаційному просторі все частіше з'являються новини про те, що глава Чечні Кадиров хворий. Втім, нещодавно з'явився ще один інформаційний привід - сварка Кадирова із засновником ПВК "Вагнер" Пригожиним.

Лідер Чечні "висміяв" свого "друга" та вказав, що його "чеченці" можуть взяти оборону Бахмута на себе. Пізніше він зазначив, що ПВК "Вагнер" зобов'язані до останнього залишатися в Бахмуті й пообіцяв, розібратися з Пригожиним "лицем до лиця".

Виправдовував агресію РФ: СБУ прийшла з обшуками до митрополита УПЦ МП Луки

середа, 1 травень 2024, 9:59

Служба безпеки України проводить обшуки в митрополита УПЦ МП Запорізького та Мелітопольського Луки, в миру - Андрій Коваленко, передають Патріоти України. Джерело: співрозмовник "Української правди" в спецслужбі. Деталі: Слідчі дії відбуваються зранку ...

Росія перекинула батальйони до кордону з Сумщиною: Жданов оцінив, чи існує загроза наступу

середа, 1 травень 2024, 9:57

Навіщо Росія перекинула військових та чи становлять вони загрозу для нас, у коментарі сайту ТСН.ua розповів військовий експерт Олег Жданов, передають Патріоти України. За його словами, чотири батальйони “не роблять погоду” на оперативному напрямку — це...