"Я знаю, що бачив": Племінник Трампа заявив, що у експрезидента є ознаки "сімейної деменції"

Племінник кандидата у президенти США від республіканців Дональда Трампа Фред Трамп заявив, що у його дядька проявляються ознаки, які відповідають історії сімейної деменції. Про це він заявив в ефірі The Dean Obeidallah Show, передають Патріоти України.

Племінник прямо звинувачує дядька у «виверженні божевілля».«Я знаю, що я бачив (ознаки деменції — ред.) у своєму дідусеві. Я знаю, що я бачив у старшій сестрі Дональда, моїй тітці Меріенн. Я просто знаю попереджувальні знаки від обох моїх дідусів. У кузена Дональда, Джона Волтерса, була деменція. Це сімейне. Я цим незадоволений», — каже Фред Трамп III.

Фред Трамп III — брат психолога і письменниці Мері Трамп і старший син покійного старшого брата Дональда Трампа, Фреда Трампа-молодшого. Він відомий як запеклий критик експрезидента з-поміж клану Трампів.

Ба більше, у липні племінник публічно підтримав суперницю свого дядька на виборах президента-2024 — кандидатку від демократів Камалу Гарріс.

У своїх мемуарах — Все в сім'ї: Трампи і як ми до цього прийшли — Фред Трамп III звинуватив Дональда Трампа в тому, що той, мовляв, непублічно говорив про те, що «людям з обмеженими можливостями краще померти, ніж витрачати гроші на тих, хто за ними доглядає».

Україна може бити американською зброєю по Курській області РФ - представниця Пентагону

четвер, 22 серпень 2024, 23:30

Сполучені Штати Америки дозволяють Україні використовувати американську зброю для ударів по цілях в Курській області, "щоб захиститися від атак із цього прикордонного регіону". Відповідну заяву зробила заступниця офіційного представника Пентагону Сабрі...

Трамп заявив, що Гарріс зустрічалася з Путіним напередодні війни, але далі щось пішло не так

четвер, 22 серпень 2024, 22:51

Кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що його опонентка Каміла Гарріс напочатку 2022 року зустрічалася з Володимиром Путіним, передають Патріоти України з посиланням на CNN. "Згадайте, коли Байден послав Камалу в Європу, щоб зупинити війну в ...