Яблуко розбрату: Судді Конституційного суду посварилися через Указ про розпуск Ради

На засіданні відбулася перепалка між прихильниками і противниками визнання Указу неконституційним.
Сьогодні, 18 червня, Конституційний суд України на своєму закритому засіданні так і не прийняв рішення щодо конституційності Указу президента Володимира Зеленського про достроковий розпуск Ради, передають Патріоти України.
Зокрема, як стало відомо, відбулася перепалка між прихильниками і противниками визнання Указу неконституційним. Так, за його визнання неконституційним виступали двоє суддів, яких пов'язують з "Народним фронтом" - Микола Мельник та Ігор Сліденко.
Їм опонував суддя, який орієнтується на відстороненого екс-главу КСУ Станіслава Шевчука - Віктор Колесник. Сигнальне голосування показало невелику перевагу у противників визнання Указу неконституційним. 8 голосів проти 7 прихильників визнання неконституційним. Двоє утрималися. Для прийняття рішення потрібно 10 голосів.

У підсумку, до вирішення питання не прийшли. Наступне засідання, швидше за все, відбудеться вже на початку наступного тижня.

На Росії посадили на 10 років бурята, який "планував вступити в легіон Свобода Росії" (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:58

Astra зазначає, що 26-річного чоловіка затримали в Кемерівський області, коли той "їхав у бік українського кордону". Другий Східний окружний військовий суд в Росії засудив 26-річного жителя Бурятії до 10 років колонії та штрафу 500 тисяч рублів. Чолові...

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...