"Як бійці УПА, які пачками розстрілювали євреїв": На росТБ скипіли через вітання ЗСУ під час візиту Нетаньягу (відео)

Пропагандист Євген Попов видав фейк, що президент України Володимир Зеленський нібито зустрів ізраїльського гостя "нацистським" гаслом.

Візит Нетаньягу в Україну. Фото: скріншот з відео.

На російському пропагандистському телебаченні вчергове вибухнули обуреннями через вітання ЗСУ "Слава Україні!", яке прозвучало під час офіційного візиту прем'єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаньягу до Києва. Так, ведучий прокремлівської програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1" Євген Попов видав фейк, що президент України Володимир Зеленський нібито зустрів ізраїльського гостя "нацистським" гаслом, передають Патріоти України.

"Зеленський приймає Нетаньягу. Президент України влаштував прем'єр-міністру Ізраїлю воістину "бандерівський" прийом! На президентський вигук "Слава Україні!" рота почесної варти завзято і голосно відповіла "Героям Слава!". Точнісінько, як бійці УПА, які пачками розстрілювали євреїв в Бабиному Яру! Навряд чи такої зустрічі очікував ізраїльський прем'єр, хоча, напевно, його попередили. Тепер у нього є всі підстави задуматися, що ж мав на увазі український президент", – вибухнув недоречними їдкими коментарями рупор путінського режиму.

Джерело: Обозреватель

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...