"Як би було чудово зупинити кровопролиття": Симоньян "миротворчою" заявою довела росіян до істерики (відео)

Кремлівська пропагандистка Маргарита Симоньян розмріялася про "заморожування" війни через те, що Збройні сили України отримують від союзників дедалі більше озброєння. Злякавшись неминучої поразки путінської армії, вона цинічно запропонувала "зупинити кровопролиття прямо зараз", передають Патріоти України.

Більше того, Симоньян заговорила про чергові фейкові референдуми, через що довела громадян країни-терориста Росії до істерики. Про це пишуть російські ЗМІ (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця сторінки).

Пропагандистка поскаржилася, що ЗСУ отримують дедалі більше озброєння для боротьби з російською окупаційною армією. Особливо її налякали ракети дальньої дії, а також винищувачі.

Симоньян видала "геніальний" план того, як путінській армії уникнути поразки на полі бою. В черговий раз на росТБ заговорили про "заморожування" війни і розмріялися залишити лінію фронту такою, якою вона є на сьогоднішній день. Більше того, Симоньян розмріялася про проведення так званих "референдумів" в Україні.

Втім, варто зазначити, що пропагандистка проговорилася і видала правду, що кремлівському диктатору Володимиру Путіну насправді начхати на тимчасово окуповані території України.

"Залишитися там, де всі стоять, заморозити і далі провести референдуми. Референдуми на всіх спірних територіях. І куди люди хочуть, з ким вони хочуть залишитися, з тим ця територія і залишається. Це ж справедливо. Ну добре ж? Потрібні нам території, які не хочуть з нами жити? Не впевнена я в цьому. І мені чомусь здається, що і президенту вони не потрібні", – заявила пропагандистка.

Після таких слів росіяни влаштували істерику і заявили, що РФ готують до "договорняка" та здачі захоплених територій. Виступ Симоньян назвали "пропагандою поразки" та звинуватили у зраді.

Інші пропагандисти настільки образилися на Симоньян, що намагалися дорікнути її сотнями тисяч смертей російських терористів, які загинули на війні в Україні. Також у РФ поскаржилися, що формулювання Симоньян про "спірні території" – це "замах на конституцію і територіальну цілісність Росії". При цьому знайшлися і такі пропагандисти, які намагалися захистити Симоньян, мовляв, її слова про спірні території були вирвані з контексту.


Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...