"Як би це дивно не звучало": Експерт пояснив, чому РФ посилила удари по Україні перед контрнаступом ЗСУ

Росія збільшила частотність ударів по Україні, намагаючись знищити об'єкти, де зберігаються боєприпаси, військова техніка тощо. Таким чином вони хочуть вплинути на контрнаступ ЗСУ. Таку думку висловив "24 каналу" військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко, передають Патріоти України.

"Так вони намагаються впливати на наш наступ. Як би це дивно не звучало, але саме ударами по тилу вони хочуть змусити постійно залишати в бойовому положенні частину наших систем ППО. Це нібито змусить нас не використовувати їх під час наступальних дій ЗСУ", – пояснив Коваленко.

Нагадаємо, що у травні Росія мало не щодня обстрілює українські міста. Найбільше під удар попадає Київ. За даними КМВА, від початку місяця окупанти 15 разів атакували столицю. Під час обстрілу 29 травня вона застосувала комбіновану атаку - випустила по Києву одночасно і ракети, і дрони.

Пєсков розповів, що Путін робитиме у свій день народження

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 13:44

Російський диктатор Володимир Путін у свій день народження зустрінеться із лідерами країн Співдружності Незалежних Держав (СНД). Про це повідомляють росЗМІ, передають Патріоти України. Зазаначається, що лідери країни СНД приїдуть до Москви на саміт, як...

Операція проти Хезболли дуже злякала: Глава ФСБ боїться, що керівництво РФ можуть ліквідувати "у потрібний момент"

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 13:16

Після операції проти бойовиків Хезболли з дистанційним підривом їхніх гаджетів представники кремлівського режиму почали перейматися, що хтось може скористатися такими ж методами і для їхньої ліквідації. Відповідні побоювання на засіданні Ради керівникі...