Як "Дари Смерті" в "Гаррі Поттері": У окупованому Маріуполі побачили ворожу техніку із дивними позначками (фото)

У Маріуполі на ворожій техніці помітили нові позначки, які бачили при перекиданні по Росії 3 армійського корпусу. Про це зазначив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко у своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

"Наш спротив Маріуполя влучно зауважив, що вся техніка має нові позначки, схожі на перегорнуті "Дари Смерті" в "Гаррі Поттері". Цю позначку розслідувачі помічали при перекиданні по Росії 3 армійського корпусу. Аналітики робили припущення, що його буде спрямовано в Донецьку область для посилення наступу та виконання вказівки Путіна щодо виходу на кордон області до 15 вересня", - написав Андрющенко.

За його інформацією, зараз видно, що велика частина техніки з такими позначками не залишається в області. "Незвична активність переміщення третій день поспіль. Без висновків. Просто спостереження", - додав радник.

Він оприлюднив фото техніки з позначками у вигляді перегорнутих трикутників.

Знову поранені, в тому числі діти: Росіяни вкотре обстріляли Харків

субота, 18 травень 2024, 16:52

Під час повітряної тривоги у суботу, 18 травня, в Харкові пролунала серія вибухів. Внаслідок російських ударів по місту є руйнування житлової інфраструктури. Про це повідомив міський голова Ігор Терехов у Telegram-каналі, передають Патріоти України. "П...

"Ми наблизилися до позитивного прогнозу": Глава міноборони Словаччини розповів про стан Фіцо

субота, 18 травень 2024, 16:43

Після повторної операції лікарі дають позитивний прогноз щодо стану прем'єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо, пораненого кількома пострілами в живіт 15 травня. Про це міністр внутрішніх справ країни Роберт Калиняк повідомив 18 травня, відео його заяви ...