Як доречно КС скасував декларації за перший рік Зе-депутатства: Родичі "слуг народу" накупили в 2020 році елітних автомобілів

Близькі родичі народних депутатів українського парламенту від правлячої фракції “Слуга народу” купили за минулий 2020 рік цілий ряд нових автомобілів преміум-класу. Про це повідомляється у розслідуванні проекту “Слідство.Інфо”, зазначають Патріоти України.

Уточнюється, що родичі “слуг народу” тільки за останній час купували люксові машини марок Lexus, Mercedes-Benz, а також Toyota, вартість яких становить від 50 і до 300 тисяч американських доларів.

Зокрема, батько народного депутата Сергія Нагорняка купив собі автомобіль Lexus ES 2020-го року випуску, який коштує близько 50 тисяч доларів.

У свою чергу рідна мати депутата “слуги народу” Олександра Горобця придбала собі машину Mercedes-Benz G 500, яка може коштувати аж до 300 тисяч американських доларів.

Крім того, дружина депутата Юрія Корявченкова, широко відомого як “Юзік” за гумористичним проектом” 95-й квартал”, купила собі Toyota Land Cruiser. Ця машина може коштувати в залежності від комплектації від 80 до 250 тисяч доларів США.

Дуже потрібно "м'ясо": Окупанти в Маріуполі ловлять мігрантів, їх можуть кинути на війну проти України, - Андрющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:50

У тимчасово окупованому Маріуполі відбуваються масові рейди проти мігрантів. Так, загарбники виловлюють на вулицях міста людей азійської зовнішності, завантажують у вантажівки та доставляють до військкоматів, передають Патріоти України. Надалі окупанти...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...