Як довідався - зразу повернувся в Україну: Порошенко з аеропорту прокоментував справу ДБР про свою держзраду

П’ятий президент України Петро Порошенко скасував кілька міжнародних зустрічей і повернувся в Україну після повідомлення ДБР про передачу підозри щодо нього в Генеральну прокуратуру, зазначають Патріоти України.

Порошенко 18 листопада дав коментар журналістам в аеропорту "Київ" імені Сікорського. Він пояснив, що повернувся з Туреччини, де перебував із візитом, був вимушений скасувати декілька зустрічей і негайно повернутися в Україну. Порошенко назвав підозру провокацією, а справу юридично нікчемною.

"Ця справа не має юридичної ваги, це зрозуміло навіть юристу-першокурснику. З неї навіть кури сміються… Звинувачувати п’ятого президента України в захопленні державної влади – це смішно. Може, вони мають на увазі часи Януковича, і пан Труба з паном Портновим вирішили захищати Януковича.

…Важливо знайти замовників і організаторів цієї провокації. Мета її – залякати нашу команду. Мета її – зупинити нашу боротьбу за європейське та євроатлантичне майбутнє України. Хочу наголосити: нічого у вас не вийде!", - звявив п'ятий президент у Twitter.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

Пускав ракети по Україні: Сили оборони вперше знищили стратегічний бомбардувальник РФ - носій ракет Х-22

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:59

Повітряні сили ЗСУ та Головне управління розвідки МОУ знищили російський дальній стратегічний бомбардувальник Ту-22М3 - носій крилатих ракет Х-22, заявив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук у Telegram, передають Патріоти України....