Як кажуть тепер у "слугах" - "робоча баба, як корабельна сосна": Разумков висловився щодо заяви Третьякової

Спікер уточнив, що поки що до нього не зверталися з питанням про відставку Третьякової з посади голови комітету з питань соцполітики.

Дмитро Разумков. Фото: УНН.

Спікер Ради Дмитро Разумков висловився щодо слів нардепа Галини Третьякової про "дітей низької якості". Про це він розповів на брифінгу у перерві засідання Ради, повідомляють Патріоти України.

За словами спікера, він не підтримує висловлювання Галини Третьякової, але депутат перепросила за свої слова, а питання про відставку Третьякової з посади голови комітету ВР з питань соцполітики поки ніхто не ініціював.

"Я точно їх (слова - прим.авт.) не підтримую. Галина Миколаївна багато правильних речей робить і зараз у комітеті, але ділити людей в українському суспільстві на тих чи інших, думаю, м'яко кажучи, не слід. Вже не раз вона озвучила свою позицію і принесла свої вибачення", - сказав він.

Разумков додав, що втомився повторювати депутатам, щоб вони виважено підходили до кожного слова і до того, що вони пропонують і як кажуть. Спікер уточнив, що поки що до нього не зверталися з питанням про відставку Третьякової з посади голови комітету з питань соцполітики.

"Станом на сьогодні до мене не зверталися в письмовому форматі ніхто з депутатських фракцій і груп. Такі ініціативи ані від Галини Миколаївни, ні від фракції "Слуга народу" не надходили", — зазначив глава парламенту. Він уточнив, що відкликати з посади голову комітету може або фракція, від якої вона висунута, або сам народний депутат, який обіймає цю посаду.

Джерело: Главред

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...