Як колись - вже не буде: Зеленський анонсував перегляд системи безпеки у повоєнній Україні

Після перемоги України та закінчення війни з Росією в нашій державі можуть бути переглянуті підходи до організації безпеки українців. Систему безпеки буде докорінно змінено й вдосконалено. Про це глава держави Володимир Зеленський сказав у інтерв’ю індійському виданню Republic Media Network. Відео розмови опублікувала пресслужба Офісу президента 7 квітня, передають Патріоти України.

За словами Зеленського, це необхідно зробити насамперед через те, що Україні не пощастило з сусідами – населення країни має бути готовим до всього та не боятися будь-яких ситуацій.

"Так вийшло, у нас такі сусіди. Наше населення буде розуміти, як воювати. Вони матимуть такі спеціальні знання. Ми будемо робити все для цього, щоб наші люди не боялися тієї чи іншої ситуації", – наголосив політик.

Він зазначив, шо йдеться про убезпечення будинків, будівель, вулиць, закладів культури, спортивних майданчиків. Крім того, постійно відбуватиметься навчання місцевого населення. "Ліберальне ставлення до суспільства, до людей, партнерів, країн, які нас підтримують, це залишиться. Але з погляду безпеки у нас буде великий перегляд безпеки у всьому", – сказав глава держави.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...