Як Москва та Вашингтон відреагували на відставку Клімкіна

Курт Волкер подякував главі МЗС України за відмінну співпрацю.

Павло Клімкін. Фото: Цензор.НЕТ.

У Держдепі США подякували за чудову працю українському главі МЗС Павлу Клімкіну після того, як він написав заяву про відставку. Натомість у Держдумі Росії заявили, що Клімкін був "нецікавим", зазначають Патріоти України.

Зроблену роботу оцінив спецпредставник Держдепартаменту США Курт Волкер на своїй сторінці у Twitter. "Спасибі за відмінну співпрацю і сподіваюся, що ви зможете отримати заслужений відпочинок!" – написав він.

Натомість у російській Держдумі рішення глави МЗС України сприйняли із зовсім іншими закономірними емоціями. Глава комітету Держдуми у справах СНД Леонід Калашников "схвалив" таке рішення", пише російське RT. Він заявив, що Клімкін "не залишив жодного сліду в політиці", бо є "нецікавим" і "підрупором Порошенка".

Зазначимо, міністр закордонних справ України Павло Клімкін написав заяву про відставку. Відразу ж після інавгурації Володимира Зеленського він збирається подати документ на розгляд Ради та нового президента України. Окрім того, він розповів про свої наміри стати нардепом.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:07

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...