"Як можна в цивілізованій країні, щоб олігарх безкарно обзивав дебілом міністра?": Комаровський прокоментував інцидент із Коломойським та Миловановим

Коломойський назвав Милованова "дебілом" у відповідь на заяву міністра економіки, що номер "Квартал 95" про згорілий будинок екс-голови НБУ Гонтаревої негативно вплине на інвестиційний клімат у країні.

Міністр економіки, торгівлі і сільського господарства Тимофій Милованов міг "миттєво" довести, що у нього немає діагнозу "дебіл", і дістати компенсацію від бізнесмена Ігоря Коломойського, який називав його цим словом. Таку думку висловив лікар-педіатр Євген Комаровський, передають Патріоти України.

"Дебілізм – це крайній ступінь розумової відсталості. Є ще ідіотія, кретинізм. Але насправді ми ж розуміємо, що це загалом гра слів. Ну справді, поза будь-яким сумнівом, неправильно... Ну як можна в цивілізованій країні, щоб суперповажний олігарх безкарно обзивав дебілом міністра? Хоча з погляду шоу... Треба ж зрозуміти, що він вкладає в це слово. "Слово ваше дуже образливе. І прошу до мене його не застосовувати", – зазначив Комаровський.

Він додав, що "дебіл" – це певний медичний діагноз. "Звісно, міністр Милованов міг миттєво довести, що в нього цього діагнозу немає. Теоретично він мав звернутися до суду. І суд мав сказати: "Який же він дебіл? Ні. Він легкий олігофрен, припустімо, можливо. Але не дебіл. Тобто такого діагнозу в нього немає". Й Ігор Валерійович мав компенсувати йому на лікування, наприклад, за те, що він витратив нерви", – продовжив Комаровський.

За його словами, ця ситуація свідчить про те, що українській владі потрібно "терміново перестати шукати професіоналів у своїй тусівці". "Я чудово розумію, що у Володимира Олександровича [Зеленського] немає знайомих суперкрутих економістів", – додав Комаровський.

Джерело: Гордон

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...