Як минув День Незалежності в зоні ООС: Гарні новини з Донбасу

Попри підписане перемир'я "гібриди" Путіна ні на день не зупиняють обстріли українських позицій

За минулу добу російсько-окупаційні війська 5 разів порушили режим тиші на Донбасі, однак жоден український військовослужбовець не постраждав, повідомляють Патріоти України з посиланням на пресцентр штабу операції Об'єднаних сил.

"24 серпня збройні формування Російської Федерації та її найманці п'ять разів порушили режим припинення вогню... За минулу добу втрат із нашого боку внаслідок ворожих обстрілів не було", - йдеться в повідомленні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили 4 обстріли: неподалік Мар'їнки, Павлополя і двічі неподалік Водяного.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник зробив один обстріл поблизу Новолуганського з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

"Від початку поточної доби обстрілів позицій підрозділів Об'єднаних сил із боку збройних формувань Російської Федерації та її найманців не зафіксовано", - додали в штабі.

Для Кремля це значна втрата: Авіаексперт розповів, скільки в Росії лишилося Ту-22М3, після того, як один з них збила Україна

субота, 20 квітень 2024, 10:54

Заступник Генерального директора компанії із виробництва засобів радіоелектронної боротьби, експерт із авіації Анатолій Храпчинський розповів в інтерв'ю Radio NV, скільки в Росії залишилось бомбардувальників Ту-22М3, після того, як один з них збила Укр...

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...