Як "миролюбна" Росія готується до війни: У Путіна похвалилися випробуванням нової потужної зброї (відео)

Міністерство оборони Російської Федерації продемонструвало випробування на Кузбасі 203-міліметрових самохідних артилерійських установок 2С7М "Малка", що вражають цілі на відстані до 30 кілометрів. Відео артилерійських навчань з'явилося на Youtube-каналі Міноборони РФ, зазначають Патріоти України.

"При стрільбі використовувалася нова методика вогневого ураження: удари по позиціях "ворога" наносилися точково з відкритих вогневих позицій по навісній траєкторії. Коригування вогню здійснювалася за допомогою БЛА "Орлан-10", - сказано в тексті, що супроводжує відео.

Як уточнили в російському Міноборони, артилеристи завдали удару по позиціях умовного противника на відстані близько 30 кілометрів.

Ворог не припиняє атак: Росія знову уразила інфраструктурний об'єкт в Одесі

субота, 20 квітень 2024, 9:52

Військові уточнили наслідки атак Росії у ніч на 20 квітня - ворог атакував балістикою промислову інфраструктуру Запоріжжя та уразив інфраструктурний об'єкт в Одесі, передають Патріоти України. Деталі: Зазначається, що промислову інфраструктуру Запоріж...

Німецький виробник БПЛА відкриє ще один завод в Україні: Стало відомо, скільки дронів вироблятиме

субота, 20 квітень 2024, 9:50

Німецький виробник безпілотників Quantum-Systems відкриє ще одне виробництво дронів в Україні з потужністю до 1000 БПЛА на рік. Про це повідомили на сайті компанії, передають Патріоти України. Новий завод стане другим підприємством компанії в Україні,...