Як паляться "слуги Б.": "Дубінський бреше, відставки Ситника хоче не МВФ, а Коломойський", - Шабунін

Підконтрольні Коломойському депутати збирають підписи для проведення позачергової сесії, на якій хочуть звільнити Артема Ситника з посади директора Національного антикорупційного бюро України. Про це повідомивголова громадської організації "Центр протидії корупції" Віталій Шабунін, зазначають Патріоти України/

"Депутати Коломойського збирають підписи для позачергової сесії, щоб звільнити директора НАБУ. Водночас Дубінський розповідає, що МВФ і міжнародники цю історію підтримають. Бреше, звичайно", - написав він.

На думку Шабуніна, звільнення директора НАБУ без аудиту - "залізобетонний спосіб зірвати співпрацю з МВФ".

"Баканов не зможе нескінченно довго рятувати олігарха від детективів НАБУ. Тому Коломойському треба якнайшвидше замінити Ситника черговою Венедіктовою", - вважає Шабунін.

Раніше депутат "Слуги народу" Олександр Дубінський повідомив, що Міжнародний валютний фонд і посольство США нібито підтримують прийняття законопроєкту 3133, що дозволяє звільнити Артема Ситника з посади директора НАБУ.

Нагадаємо, Сарненський районний суд визнав директора НАБУ Артема Ситника винним в адміністративному правопорушенні під час відпочинку в Рівненській області та присудив штраф у розмірі 3400 гривень. Захист Ситника подав апеляцію.

13 грудня 2019 року суд визнав директора НАБУ Артема Ситника винним у справі про його відпочинок за чужий кошт у мисливському господарстві на Рівненщині, що сам фігурант скандалу розцінив як підставу від Арсена Авакова.

У лютому цього року група народних депутатів зареєструвала у Верховній Раді України проєкт постанови про звільнення директора Національного антикорупційного бюро Артема Ситника.

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...