Як по Фрейду: Путін назвав керівництво України "зграєю наркоманів і неонацистів", причому "нацисти" самі, без ЗСУ, другу добу довбають "найсильнішу армію світу"

Президент країни-агресора Володимир Путін перед своїм народом називає керівництво України "зграєю наркоманів і неонацистів", а українських патріотів, які захищають свою Батьківщину від росіян, – "націоналістичними формуваннями", зазначають Патріоти України.

Джерело: промова Путіна на оперативній нараді з членами Ради безпеки, Telegram "РИА Новости"

Деталі: Говорячи про перебіг "спецоперації в Україні", російський президент дав "високу оцінку" діям російської армії, назвавши їх "героїчними".

При цьому Путін заявив, що "основні зіткнення" російської армії на території України "відбуваються не з регулярними українськими військами, а з націоналістичними формуваннями, які відповідають за геноцид на Донбасі".

Путін переконує свій народ у тому, що "націоналістичні елементи, впроваджені до складу регулярних українських частин, не тільки підбурюють їх до озброєного опору, але, по суті, відіграють роль загороджувальних загонів".

Після нападу російської армії на міста України Путін стверджує, що "бендерівці і неонацисти" виставляють важке озброєння, у тому числі, системи залпового вогню, "прямо в центральних районах великих міст, включаючи Київ і Харків", щоб викликати "удар російських комплексів у відповідь по житлових кварталах".

І все це, заявляє Путін, відбувається "за рекомендацією американських радників".

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...

Чомусь прозвали "Покидьком": Українські танкісти розповіли про плюси і мінуси Challenger 2 у бою

четвер, 25 квітень 2024, 7:39

Велика Британія передала Україні 14 танків Challenger 2. Бійці 82-ї окремої десантно-штурмової бригади розказали про застосування машин на полі бою. Про це йдеться у репортажі hromadske, передають Патріоти України. Військові кажуть, що Challenger 2 — ц...