Як подруга Х...йла заробила мільйони і народила "Володимирівну": У Путіна знайшли "невраховану" доньку

Журналісти російського ресурсу «Проект» виявили у Володимира Путіна «невраховану» дочку - її матір'ю нібито є 45-річна подруга господаря Кремля з часів його життя в Санкт-Петербурзі Світлана Кривоногова, повідомляють Патріоти України.

Отримавши на початку 90-х атестат зрілості, і почавши трудову кар'єру в якості прибиральниці магазину по сусідству, вже у 2000 році Світлана закінчила престижний Університет економіки і фінансів. При цьому однокурсники не запам'ятали красуню ані на врученні диплома, ані навіть під час відвідування занять.
Журналісти вважають, що зміни пов'язані зі знаковим знайомством жінки в 90-х. Один зі співрозмовників згадав, що це був «чиновник уряду Петербурга», інший назвав його просто «папіком». Світлана покинула комуналку і стала власницею самого елітного житла, яке тільки може побажати петербуржець, а зараз, за підрахунками «Проекту», сім'ї Кривоногових належить житлова нерухомість в Петербурзі, Москві і Сочі майже на 1,1 млрд рублів. Також колишню студентку зробили акціонером відразу декількох компаній, серед яких виділяється швидко зростаючий петербурзький банк «Росія». У цьому банку вона почала працювати в 2001 році.

У 2003 році Світлана народила дочку Єлизавету, в метриці якої її по батькові вказано як Володимирівна. Судячи з портретних знімків, які є в розпорядженні «Проекту», вона феноменально схожа на президента Росії. До такого ж висновку дійшов професор Хассан Угайл - директор центру візуального аналізу університету Бредфорда, Великобританія. Проведений ним комп'ютерний аналіз показав, що схожість Путіна та молодшої Кривоногової становить 70,44%, з чого можна зробити висновок про можливу спорідненість.

У 2011 році Кривоногова стала «Господинею гори» - мова йде про гірськолижний курорт «Ігора» на півночі Ленінградської області. Зараз їй офіційно належить 75% в компанії «Озон», яка управляє «Ігорою», володіє землею під нею і її торговою маркою. На даний же момент все майно і бізнес-активи сім'ї Кривоногових, виявлені «Проектом», можна оцінити в 7,7 млрд рублів або приблизно $ 100 млн. При цьому прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков наполягає, що вперше чує прізвище Кривоногових.

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...