Пельмені - одна з найпростіших та найулюбленіших страв у нашій країні. Магазинні за смаком навряд чи можуть зрівнятися із домашніми. Ми дізналися, як приготувати царське частування, передають Патріоти України.
Яловичина, як правило, трохи жорстка, тому її часто змішують із свининою в рівних пропорціях. Однак, якщо її немає, можна додати в начинку для пельменів трохи вершків.
Професійні кухарі радять використати у фарші секретний інгредієнт. На півкілограма меленого м'яса знадобиться півсклянки огіркового розсолу. У цьому випадку можна відмовитись від додавання солі. Деякі господині додають до м'ясного фаршу замість розсолу трохи замороженої води. Експериментуйте!
Після того, як українські війська звільнили Херсон від російської окупації, яка тривала 8 місяців, ворог безжально обстрілює місто. У червні 2023 року загарбники підірвали Каховську дамбу, затопивши низинні райони Херсона, проте тепер мешканці міста зі...
Удари Сил оборони України по російських нафтобазах вже принесли свої результати. Бо наразі Росія під час наступів на фронті більше покладається на піхоту. Про це заявив керівник Центру протидії дезінформації (ЦПД) Андрій Коваленко, передають Патріоти У...