Пельмені - одна з найпростіших та найулюбленіших страв у нашій країні. Магазинні за смаком навряд чи можуть зрівнятися із домашніми. Ми дізналися, як приготувати царське частування, передають Патріоти України.
Яловичина, як правило, трохи жорстка, тому її часто змішують із свининою в рівних пропорціях. Однак, якщо її немає, можна додати в начинку для пельменів трохи вершків.
Професійні кухарі радять використати у фарші секретний інгредієнт. На півкілограма меленого м'яса знадобиться півсклянки огіркового розсолу. У цьому випадку можна відмовитись від додавання солі. Деякі господині додають до м'ясного фаршу замість розсолу трохи замороженої води. Експериментуйте!
"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...
Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...