
Пельмені - одна з найпростіших та найулюбленіших страв у нашій країні. Магазинні за смаком навряд чи можуть зрівнятися із домашніми. Ми дізналися, як приготувати царське частування, передають Патріоти України.
Яловичина, як правило, трохи жорстка, тому її часто змішують із свининою в рівних пропорціях. Однак, якщо її немає, можна додати в начинку для пельменів трохи вершків.
Професійні кухарі радять використати у фарші секретний інгредієнт. На півкілограма меленого м'яса знадобиться півсклянки огіркового розсолу. У цьому випадку можна відмовитись від додавання солі. Деякі господині додають до м'ясного фаршу замість розсолу трохи замороженої води. Експериментуйте!
Головне управління розвідки Міноборони повідомило про унікальну операцію з порятунку українського військового за допомогою наземного робота (НРК). Боєць перебував у населеному пункті, що контролюється російськими військами, передають Патріоти України. ...
У ніч проти четверга, 6 листопада у російському Волгограді був вкотре атакований місцевий НПЗ – Лукойл Волгограднєфтєпереработка. Про це пише низка Telegram-каналів, публікуючи відео з пожежею, зазначають Патріоти України. . Канал Exilenova+, з посила...