Пельмені - одна з найпростіших та найулюбленіших страв у нашій країні. Магазинні за смаком навряд чи можуть зрівнятися із домашніми. Ми дізналися, як приготувати царське частування, передають Патріоти України.
Яловичина, як правило, трохи жорстка, тому її часто змішують із свининою в рівних пропорціях. Однак, якщо її немає, можна додати в начинку для пельменів трохи вершків.
Професійні кухарі радять використати у фарші секретний інгредієнт. На півкілограма меленого м'яса знадобиться півсклянки огіркового розсолу. У цьому випадку можна відмовитись від додавання солі. Деякі господині додають до м'ясного фаршу замість розсолу трохи замороженої води. Експериментуйте!
Як повідомив Генштаб ЗСУ, загальні бойові втрати РФ з 24.02.22 по 10.10.25 орієнтовно склали:
Агенти "Атеш" повідомляють про масові випадки самовільного залишення частин у підрозділах російської армії на Херсонському напрямку. За даними джерел, лише за останній тиждень 36 військовослужбовців 217-го парашутно-десантного полку покинули свої позиц...