
Пельмені - одна з найпростіших та найулюбленіших страв у нашій країні. Магазинні за смаком навряд чи можуть зрівнятися із домашніми. Ми дізналися, як приготувати царське частування, передають Патріоти України.
Яловичина, як правило, трохи жорстка, тому її часто змішують із свининою в рівних пропорціях. Однак, якщо її немає, можна додати в начинку для пельменів трохи вершків.
Професійні кухарі радять використати у фарші секретний інгредієнт. На півкілограма меленого м'яса знадобиться півсклянки огіркового розсолу. У цьому випадку можна відмовитись від додавання солі. Деякі господині додають до м'ясного фаршу замість розсолу трохи замороженої води. Експериментуйте!
Українська далекобійна ракета "Фламінго" виглядає як виріб військового часу - доволі значний і великий. Однак варто розуміти різницю між повноцінними, досконалими крилатими ракетами, наприклад, як Storm Shadow/SCALP-EG, і цією ракетою, яка об'єктивно ...
"Укрзалізниця" запропонувала безоплатно возити українців територією України на відстань у 3000 км. Про це у зверненні за підсумками 1 листопада повідомив президент України Володимир Зеленський, стенограму опублікувала його пресслужба, передають Патріот...