Пельмені - одна з найпростіших та найулюбленіших страв у нашій країні. Магазинні за смаком навряд чи можуть зрівнятися із домашніми. Ми дізналися, як приготувати царське частування, передають Патріоти України.
Яловичина, як правило, трохи жорстка, тому її часто змішують із свининою в рівних пропорціях. Однак, якщо її немає, можна додати в начинку для пельменів трохи вершків.
Професійні кухарі радять використати у фарші секретний інгредієнт. На півкілограма меленого м'яса знадобиться півсклянки огіркового розсолу. У цьому випадку можна відмовитись від додавання солі. Деякі господині додають до м'ясного фаршу замість розсолу трохи замороженої води. Експериментуйте!
Кандидат у президенти Польщі Гжегож Браун вдерся до однієї з лікарень та погрожував лікарці арештом через те, що вона нібито зробила аборт на пізньому терміні вагітності. Про це у п’ятницю, 18 квітня, повідомляють Патріоти України з посиланням на Polit...
В тимчасово окупованому Севастополі фіксують масове вивезення родин старшого офіцерського складу Чорноморського флоту РФ. Вони спішно покидають кримський півострів, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал партизанського руху "АТЕШ". ...