Пельмені - одна з найпростіших та найулюбленіших страв у нашій країні. Магазинні за смаком навряд чи можуть зрівнятися із домашніми. Ми дізналися, як приготувати царське частування, передають Патріоти України.
Яловичина, як правило, трохи жорстка, тому її часто змішують із свининою в рівних пропорціях. Однак, якщо її немає, можна додати в начинку для пельменів трохи вершків.
Професійні кухарі радять використати у фарші секретний інгредієнт. На півкілограма меленого м'яса знадобиться півсклянки огіркового розсолу. У цьому випадку можна відмовитись від додавання солі. Деякі господині додають до м'ясного фаршу замість розсолу трохи замороженої води. Експериментуйте!
Бійці “РДК” у складі “Спецпідрозділу Тимура” ГУР МОУ та воїни 5-ї ОВМБр в селі Андріївка-Клевцове взяли в полон окупантів, що мали зробити пропогандистські фотографії, фальшуючи просування російських військ для свого командування. Інша "двійка" була лі...
Дружина президента США Дональда Трампа Меланія Трамп в особистому листі російському правителю Володимиру Путіну підняла питання важкого становища дітей в Україні та Росії. Про це повідомляє Reuters з посиланням на двох чиновників Білого дому в суботу, ...