Пельмені - одна з найпростіших та найулюбленіших страв у нашій країні. Магазинні за смаком навряд чи можуть зрівнятися із домашніми. Ми дізналися, як приготувати царське частування, передають Патріоти України.
Яловичина, як правило, трохи жорстка, тому її часто змішують із свининою в рівних пропорціях. Однак, якщо її немає, можна додати в начинку для пельменів трохи вершків.
Професійні кухарі радять використати у фарші секретний інгредієнт. На півкілограма меленого м'яса знадобиться півсклянки огіркового розсолу. У цьому випадку можна відмовитись від додавання солі. Деякі господині додають до м'ясного фаршу замість розсолу трохи замороженої води. Експериментуйте!
У ніч проти 5 червня армія РФ завдала ракетного удару по одному з районів Харкова, а також атакувала житлові багатоповерхівки дронами, є поранені. Про це розповідають мер Харкова Ігор Терехов, та очільник ХОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України...
Високопосадовці Євросоюзу обговорюють тривожні сценарії можливих дій президента США Дональда Трампа, серед яких - повне згортання американської підтримки України, вихід США з європейської оборони та початок масштабної торгівельної війни. Офіційний Брюс...