Пельмені - одна з найпростіших та найулюбленіших страв у нашій країні. Магазинні за смаком навряд чи можуть зрівнятися із домашніми. Ми дізналися, як приготувати царське частування, передають Патріоти України.
Яловичина, як правило, трохи жорстка, тому її часто змішують із свининою в рівних пропорціях. Однак, якщо її немає, можна додати в начинку для пельменів трохи вершків.
Професійні кухарі радять використати у фарші секретний інгредієнт. На півкілограма меленого м'яса знадобиться півсклянки огіркового розсолу. У цьому випадку можна відмовитись від додавання солі. Деякі господині додають до м'ясного фаршу замість розсолу трохи замороженої води. Експериментуйте!
Російські війська масовано атакували Полтаву. Під ударом опинилася цивільна інфраструктура, житлові забудови та адмінбудівлі підприємств нафтогазової промисловості. Про це у ніч проти п'ятниці, 28 березня, повідомив Генштаб ЗСУ, передають Патріоти Укра...
Військовий аналітик видання Sky News підрахував, що країна-агресорка Росія порушила щонайменше 190 угод. Зокрема, вранці у середу, 26 березня, президент США Дональд Трамп визнав, що РФ може затягувати переговори про припинення вогню, передають Патріоти...