
Пельмені - одна з найпростіших та найулюбленіших страв у нашій країні. Магазинні за смаком навряд чи можуть зрівнятися із домашніми. Ми дізналися, як приготувати царське частування, передають Патріоти України.
Яловичина, як правило, трохи жорстка, тому її часто змішують із свининою в рівних пропорціях. Однак, якщо її немає, можна додати в начинку для пельменів трохи вершків.
Професійні кухарі радять використати у фарші секретний інгредієнт. На півкілограма меленого м'яса знадобиться півсклянки огіркового розсолу. У цьому випадку можна відмовитись від додавання солі. Деякі господині додають до м'ясного фаршу замість розсолу трохи замороженої води. Експериментуйте!
Немає жодних перспектив укладання якоїсь мирної угоди. Таку думку висловив журналіст, публіцист, ведучий Віталій Портников у програмі Slawa.TV "Центр Європи", що виходила в етері "Еспресо", передають Патріоти України. "Я не бачу жодних перспектив укла...
За словами радника Путіна з питань зовнішньої політики Юрія Ушакова, переговорній позиції Росії на перемовинах зі США у Москві, які експерти називають спецоперацією російської розвідки, сприяли успіхи на полі бою. Але британський військовий аналітик Ма...