Як правильно готувати пельмені - секретний інгредієнт, який потрібно додати у фарш

Пельмені - одна з найпростіших та найулюбленіших страв у нашій країні. Магазинні за смаком навряд чи можуть зрівнятися із домашніми. Ми дізналися, як приготувати царське частування, передають Патріоти України.

Мало хто відмовиться від порції гарячих пельменів. Свіжі, гарні та ароматні, які так і тануть у роті… Щоб отримати по-справжньому соковиті пельмені, потрібно врахувати кілька нюансів. Бажано додати у фарш не лише цибулину, а й трохи розмоченого хліба. Так, як і робите це з котлетами. М'якуш слід на кілька хвилин опустити у воду чи молоко, після чого відправити у м'ясорубку.

Яловичина, як правило, трохи жорстка, тому її часто змішують із свининою в рівних пропорціях. Однак, якщо її немає, можна додати в начинку для пельменів трохи вершків.

Професійні кухарі радять використати у фарші секретний інгредієнт. На півкілограма меленого м'яса знадобиться півсклянки огіркового розсолу. У цьому випадку можна відмовитись від додавання солі. Деякі господині додають до м'ясного фаршу замість розсолу трохи замороженої води. Експериментуйте!

"Немає перспектив": Портиников пояснив, чому жодні українські поступки не закінчать війну

неділя, 7 грудень 2025, 8:38

Немає жодних перспектив укладання якоїсь мирної угоди. Таку думку висловив журналіст, публіцист, ведучий Віталій Портников у програмі Slawa.TV "Центр Європи", що виходила в етері "Еспресо", передають Патріоти України. "Я не бачу жодних перспектив укла...

"Маятник не хитнувся": Британський аналітик розбив міф про успіхи Росії у війні проти України

неділя, 7 грудень 2025, 8:29

За словами радника Путіна з питань зовнішньої політики Юрія Ушакова, переговорній позиції Росії на перемовинах зі США у Москві, які експерти називають спецоперацією російської розвідки, сприяли успіхи на полі бою. Але британський військовий аналітик Ма...