Пельмені - одна з найпростіших та найулюбленіших страв у нашій країні. Магазинні за смаком навряд чи можуть зрівнятися із домашніми. Ми дізналися, як приготувати царське частування, передають Патріоти України.
Яловичина, як правило, трохи жорстка, тому її часто змішують із свининою в рівних пропорціях. Однак, якщо її немає, можна додати в начинку для пельменів трохи вершків.
Професійні кухарі радять використати у фарші секретний інгредієнт. На півкілограма меленого м'яса знадобиться півсклянки огіркового розсолу. У цьому випадку можна відмовитись від додавання солі. Деякі господині додають до м'ясного фаршу замість розсолу трохи замороженої води. Експериментуйте!
Не можна точно сказати, коли закінчиться війна в Україні з Росією. Київ фіналізуватиме цю війну абсолютно справедливо, передають Патріоти України. Росія буде відчувати весь той біль, який пережили українці, розповів радник голови Офісу президента Украї...
Четвірка засуджених за наркотики та вбивства - все, що залишилось від роти окупантів, в якої навіть номеру не було, а тільки літера, передають Патріоти України. Командувач Сухопутних Військ Олександр Сирський оголосив про успіхи українців в Луганській ...