Пельмені - одна з найпростіших та найулюбленіших страв у нашій країні. Магазинні за смаком навряд чи можуть зрівнятися із домашніми. Ми дізналися, як приготувати царське частування, передають Патріоти України.
Яловичина, як правило, трохи жорстка, тому її часто змішують із свининою в рівних пропорціях. Однак, якщо її немає, можна додати в начинку для пельменів трохи вершків.
Професійні кухарі радять використати у фарші секретний інгредієнт. На півкілограма меленого м'яса знадобиться півсклянки огіркового розсолу. У цьому випадку можна відмовитись від додавання солі. Деякі господині додають до м'ясного фаршу замість розсолу трохи замороженої води. Експериментуйте!
Як повідомив Генштаб ЗСУ, загальні бойові втрати РФ з 24.02.22 по 18.09.25 орієнтовно склали:
Традиційна бартерна торгівля набирає обертів у зовнішній торгівлі Росії вперше з 1990-х років: компанії, які прагнуть обійти західні санкції, обмінюють пшеницю на китайські автомобілі, а насіння льону — на будівельні матеріали, передають Патріоти Украї...