
Пельмені - одна з найпростіших та найулюбленіших страв у нашій країні. Магазинні за смаком навряд чи можуть зрівнятися із домашніми. Ми дізналися, як приготувати царське частування, передають Патріоти України.
Яловичина, як правило, трохи жорстка, тому її часто змішують із свининою в рівних пропорціях. Однак, якщо її немає, можна додати в начинку для пельменів трохи вершків.
Професійні кухарі радять використати у фарші секретний інгредієнт. На півкілограма меленого м'яса знадобиться півсклянки огіркового розсолу. У цьому випадку можна відмовитись від додавання солі. Деякі господині додають до м'ясного фаршу замість розсолу трохи замороженої води. Експериментуйте!
Міністр оборони Боснії і Герцеговини Зукан Хелез відмовився надати дозвіл на посадку угорського військового літака, на борту якого перебував міністр закордонних справ і зовнішньої торгівлі Угорщини Петер Сіярто. Про це у середу, 26 листопада, повідомил...
Як повідомив Генштаб ЗСУ, загальні бойові втрати РФ з 24.02.22 по 27.11.25 орієнтовно склали: