Пельмені - одна з найпростіших та найулюбленіших страв у нашій країні. Магазинні за смаком навряд чи можуть зрівнятися із домашніми. Ми дізналися, як приготувати царське частування, передають Патріоти України.
Яловичина, як правило, трохи жорстка, тому її часто змішують із свининою в рівних пропорціях. Однак, якщо її немає, можна додати в начинку для пельменів трохи вершків.
Професійні кухарі радять використати у фарші секретний інгредієнт. На півкілограма меленого м'яса знадобиться півсклянки огіркового розсолу. У цьому випадку можна відмовитись від додавання солі. Деякі господині додають до м'ясного фаршу замість розсолу трохи замороженої води. Експериментуйте!
Президент України Володимир Зеленський не має наміру їхати в Москву на зустріч із нелегітимним президентом країни-агресора Росії Володимиром Путіним, тому що це місто не є прийнятним для переговорів. Про це він заявив в інтерв'ю ABC News, передають Пат...
Китай відмовився фінансувати будівництво газопровідної труби компанії країни-агресора "Газпром", який міг би компенсувати близько п'ятої частини втраченого експорту РФ до Європи. Про це йдеться у повідомленні Служби зовнішньої розвідки України, передаю...