Пельмені - одна з найпростіших та найулюбленіших страв у нашій країні. Магазинні за смаком навряд чи можуть зрівнятися із домашніми. Ми дізналися, як приготувати царське частування, передають Патріоти України.
Яловичина, як правило, трохи жорстка, тому її часто змішують із свининою в рівних пропорціях. Однак, якщо її немає, можна додати в начинку для пельменів трохи вершків.
Професійні кухарі радять використати у фарші секретний інгредієнт. На півкілограма меленого м'яса знадобиться півсклянки огіркового розсолу. У цьому випадку можна відмовитись від додавання солі. Деякі господині додають до м'ясного фаршу замість розсолу трохи замороженої води. Експериментуйте!
Майже шість з десяти поляків, опитаних на тему, як, на їхню думку, повинна поводитися Україна у війні з Росією, вважають, що вона повинна "швидко рухатися до укладення миру", свідчать результати опитування Opinia24 для Радіо ZET, передають Патріоти Укр...
Росіяни зменшують перевагу в кількості випущених артилерійських нарядів на фронті через виснаження ресурсів. Таку думку в ефірі "Radio NV" висловив військовий експерт Євген Дикий, передають Патріоти України. "У 2022-му росіяни могли собі дозволити 60 ...