Пельмені - одна з найпростіших та найулюбленіших страв у нашій країні. Магазинні за смаком навряд чи можуть зрівнятися із домашніми. Ми дізналися, як приготувати царське частування, передають Патріоти України.
Яловичина, як правило, трохи жорстка, тому її часто змішують із свининою в рівних пропорціях. Однак, якщо її немає, можна додати в начинку для пельменів трохи вершків.
Професійні кухарі радять використати у фарші секретний інгредієнт. На півкілограма меленого м'яса знадобиться півсклянки огіркового розсолу. У цьому випадку можна відмовитись від додавання солі. Деякі господині додають до м'ясного фаршу замість розсолу трохи замороженої води. Експериментуйте!
Найближчими тижнями Британія відправить на передову в Україну новітню версію системи ППО Raven разом із партією дешевих муляжів, включно з фальшивими ракетами з тепловими випромінювачами, що виглядатимуть як справжні, передають Патріоти України з посил...
Якщо Кремль погодиться на 30-денне припинення вогню, то існуватиме два сценарії розвитку подій. Таку думку висловив офіцер батальйону «Свобода» бригади НГУ «Рубіж» Андрій Іллєнко, передає «Еспресо», передають Патріоти України. Військовий такий варіант ...