
Пельмені - одна з найпростіших та найулюбленіших страв у нашій країні. Магазинні за смаком навряд чи можуть зрівнятися із домашніми. Ми дізналися, як приготувати царське частування, передають Патріоти України.
Яловичина, як правило, трохи жорстка, тому її часто змішують із свининою в рівних пропорціях. Однак, якщо її немає, можна додати в начинку для пельменів трохи вершків.
Професійні кухарі радять використати у фарші секретний інгредієнт. На півкілограма меленого м'яса знадобиться півсклянки огіркового розсолу. У цьому випадку можна відмовитись від додавання солі. Деякі господині додають до м'ясного фаршу замість розсолу трохи замороженої води. Експериментуйте!
Захід менше готовий фінансувати українські оборонні компанії, адже в такому разі держави-партнери фактично підтримують конкурентів власної оборонної промисловості. Про це заявив в ефірі "Київ24" ветеран російсько-української війни, колишній командир ро...
Бойові дії в Україні трансформувалися у війну «дронів проти дронів» і поклали край позиційному, окопному протистоянню. Про це пише Politico, вказуючи, що суцільної лінії фронту більше немає, оскільки безпілотники перетворили її на "кілзону" (прилегла д...