Пельмені - одна з найпростіших та найулюбленіших страв у нашій країні. Магазинні за смаком навряд чи можуть зрівнятися із домашніми. Ми дізналися, як приготувати царське частування, передають Патріоти України.
Яловичина, як правило, трохи жорстка, тому її часто змішують із свининою в рівних пропорціях. Однак, якщо її немає, можна додати в начинку для пельменів трохи вершків.
Професійні кухарі радять використати у фарші секретний інгредієнт. На півкілограма меленого м'яса знадобиться півсклянки огіркового розсолу. У цьому випадку можна відмовитись від додавання солі. Деякі господині додають до м'ясного фаршу замість розсолу трохи замороженої води. Експериментуйте!
Німецький уряд розглядає можливість зміни законодавства, щоб запобігти потенційному поглинанню компанії, яка управляє російським газопроводом "Північний потік-2", передають Патріоти України. Наразі швейцарська компанія Nord Stream 2 AG, яка управляє ро...
Українські військові показали відео з допитом чергового російського військовослужбовця, якого взяли у полон на території Сумської області, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал Десантно-штурмових військ ЗСУ. Полоненому росіянину 30...