Як Путін втратить Крим. Українським воякам не доведеться платити непомірну ціну: Британське видання The Telegraph озвучило робочий сценарій звільнення культового півострова

Для диктатора це головний приз та символ всіх його воєнних здобутків за час правління. Ні Донбас, ні Приазовські степи, ні Абхазія з Південною Осетією не перекривають сяйво Тавриди. І за іронією долі Крим - Ахілесова п'ята рашистського режиму і його армії

Націлившись на захоплення нових територій в Україні російський диктатор Володимир Путін може втратити анексований Крим. Про це йдеться у статті британського журналіста.

У жовтні минулого року міністр збройних сил Великої Британії Джеймс Хіппі назвав Чорноморський флот Росії "функціонально поразкою" на основі втрат, які вони зазнали в результаті атак безпілотників і ракет, спричинених діями сил спеціального призначення.

"Можливо, на півострові взагалі не потрібні українські "чоботи", а треба перекрити артерії для ворожих постачань, посилити тиск і чекати, поки не вичерпаються ракети, боєприпаси та основні запаси", - йдеться у статті британського журналіста Тома Шарпа.

Зазначається, Путін змушений "спалювати ресурси", щоб утримати півострів, не домігшись нічого, крім пропагандистського програшу.

"Додайте до цього фактор незручності, і Крим стане не просто значно скороченою оперативною базою, а переговорним пунктом, що має стратегічне значення для всього конфлікту", - мовиться в статті.

У матеріалі додали, що зараз Крим живлять дві артерії - Керченський міст і нова залізнична лінія, побудована через сухопутний міст зі сходу, і обидва ці об'єкти знаходяться в зоні дії американських ракет ATACMS.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...