Як рівний з рівним: Ватажок "ДНР" Пушилін після з'їзду "Єдиної Росії" заявив топ-пропагандисту Кремля, що збирається на переговори із Зеленським про "добросусідство"

Ватажок так званої "ДНР" Денис Пушилін заявив про "необхідність розпочинати діалог" з президентом України Володимиром Зеленським. Про це Пушилін сказав після того, як відвідав з'їзд російської партії влади "Єдина Росія", де він разом з лідером "ЛНР" Леонідом Пасічником отримали партквитки цієї політсили. Про необхідність переговорів Пушилін заявив в ефірі російського пропагандистського YouTube-каналу "Соловйов Live", передають Патріоти України.

За словами ватажка донецьких бойовиків, практично зі з'їзду партії він приїхав на ефір до Соловйова. Під час інтерв'ю Пушилін заявив, що Зеленському "у будь-якому разі варто було б сісти й говорити про сусідство" з ним та Пасічником.

Нагадаємо, що раніше українська влада неодноразово заявляла, що не бачить сенсу вести переговори з терористами, оскільки вони керовані з Кремля. Водночас президент РФ Володимир Путін усіляко уникає прямих переговорів із Володимиром Зеленським і підштовхує Київ до діалогу з квазіреспубліками "ДНР" та "ЛНР". На початку грудня Пушилін заявив про підготовку нового "референдуму" в "ДНР".

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...