Як Росгвардія "штурмувала" будівлю, в якій на неї вже чекав пропагандист Кремля з камерою (відео)

Щоб хоч якось підвищити престиж російських силовиків, які втратили за останній рік будь-яку репутацію, кремлівська пропаганда створює сюжети, які ще більше погіршують ситуацію. У соцмережах з’явилося відео з так званим «штурмом» будівлі, в якій нібито могли сидіти якісь «диверсанти», передають Патріоти України.

При цьому оператор, який знімав цю виставу, безстрашно йшов попереду росгвардійців, прямо на лінії можливого вогню. Більше того, в якісь моменти він опинявся у приміщеннях набагато раніше за силовиків, залишаючись для них зовсім «невидимим».

«Чисто!», — констатував один із них, навіть не помітивши людину з камерою, у напрямку якої саме цілився. Оскільки жодних «зловмисників» у будинку у підсумку не виявилося, на підтвердження того, що вони там були, росіяни дістали з інтуїтивно виявленого ними схрону мішок гранат.


Можливий мокрий сніг: Діденко попередила про погіршення погоди в Україні і розповіла, де буде найхолодніше

четвер, 18 квітень 2024, 16:30

Дощовий циклон та атмосферні фронти почнуть зсуватися з території України у п'ятницю, 19 квітня. Втім у західних та північних областях все ще можливі опади. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За прогнозами Діденк...

Зеленський заявив, що в квітні промисловість вперше виробить одразу 10 САУ "Богдана"

четвер, 18 квітень 2024, 15:56

У квітні українська промисловість уперше видасть десять самохідних артилерійських установок (САУ) "Богдана". У наступних місяцях очікується ще більша кількість, передають Патріоти України. з посиланням на Telegram-канал президента України Володимира Зе...