Як суспільство ставиться до "перемир'я з Україною": Уряд РФ створює чергове соцопитування

У Росії уряд намагається пояснити народу “перемир'я” з Україною, тому проводить соцопитування. Путіну вже повідомили, що під такими санкціями країна "нормально жити не зможе". Про це з посиланням на кілька джерел в уряді РФ пише видання "Медуза", передають Патріоти України.

Журналістам видання джерела в Кремлі повідомили, що до кінця березня російське військове керівництво остаточно усвідомило, що взяти Київ силами, які вони перекинули для вторгнення в Україну, неможливо.

Водночас спікери спочатку були впевнені, що російські окупанти зможуть взяти Київ та інші міста. Проте у них могли виникнути проблеми з організацією нових адміністрацій. Зараз джерела стверджують, що головне завдання Кремля тепер — утримати Донбас.

“В уряді йдуть наради з різних галузей приблизно одного змісту: на старих запасах можна протриматися кілька місяців. Що буде потім, якщо не буде знято хоч якісь санкції, не зрозуміло нікому. Точніше, ясно, що все буде дуже погано. Почнуться інфраструктурні проблеми, проблеми з транспортом”, - зазначає близьке до федерального кабінету міністрів джерело “Медузи”.

Тим часом сам Путін нібито ще не прийняв остаточного рішення про те, що буде далі. "З середини березня адміністрація президента намагається за допомогою соціологічних опитувань з'ясувати, як росіяни насправді ставляться до війни - і що зараз непокоїть мешканців країни", - додають у виданні.

Росія нищить все: Військові показали, як виглядає зруйнований Часів Яр (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 14:22

Воїни штурмового батальйону "Чорний лебідь" 255-ї ударної групи Збройних сил України, які діють на східному фронті, продемонстрували сучасний стан Часового Яру, передають Патріоти України. У відеозаписі з дронів можна побачити зруйновану внаслідок росі...

Раптово вирішив "розширити бізнес": Відомий австрійський банк вляпався в гучний скандал через Росію

вівторок, 16 квітень 2024, 13:55

Австрійський банк Raiffeisen Bank International нещодавно розмістив десятки оголошень про вакансії в Росії. Компанія має амбітні плани щодо розвитку в країні-агресорці, що суперечить офіційній обіцянці піти з ринку. Видання Financial Times виявило, що ...