Як свині на стіл з ногами лізуть: Двоє українських депутатів видряпались на "Геліку" сходами на ґанок багатоповерхівки (відео)

У машині перебували новообрані депутати Микола Пущак і Андрій Жидачек.

У Пустомитах Львівської області двоє новообраних депутатів у ніч на 20 листопада на позашляховику Mercedes Gelandewagen заїхали сходами до під'їзду багатоповерхового житлового будинку, повідомляють Патріоти України.

Інцидент стався на вулиці Радоцинській, 2. У машині перебували депутати Микола Пущак і Андрій Жидачек. Останній орендує квартиру за вказаною адресою. На записі з камер відеоспостереження видно, як автомобіль заїжджає у двір і зупиняється перед сходами до під'їзду. Потім машина з другої спроби виїхала на сходини, постояла якийсь час і спустилася заднім ходом.

Після цього з Mercedes вийшли Жидачек і ще двоє чоловіків, один із них зняв номер з авто. Також видно, що вони перебували в стані алкогольного сп'яніння. Компанія якийсь час спілкувалася, після чого двоє чоловіків поїхали, а депутат зайшов до будинку.

Місцеві жителі уточнили виданню, що, крім Жидачека, в автомобілі перебував й інший депутат – Микола Пущак. На інцидент відреагували в Міністерстві внутрішніх справ. Заступник голови відомства Антон Геращенко повідомив у Facebook, що поліція оштрафувала депутатів. "На мій погляд, тут потрібна допомога психіатра. До речі, вони не діти. Одному 34 роки, іншому – 36", – прокоментував він.

Джерело: Zaxid.net

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...