"Як там казав нині покійний Пригожин, коментуючи перебіг СВО: "Підобісрались", - експерт про втрату Росією ще одного ВДК

Після атаки на ВДК "Цезар Куніков" за таких темпів до кінця року Чорноморський флот Росії може завершити своє існування. Таку думку висловив зраїльський військовий журналіст Сергій Ауслендер, передають Патріоти України.

Журналіст звернув увагу, що у речника президента Росії Дмитра Пєскова попросили прокоментувати атаку на "Цезар Куніков", а він традиційно послав усіх до Міністерства оборони. Там сказали, що атаки на "Цезар Куніков" не коментують.

"Так би мовити – замкнули коло. А що тут, власне, коментувати? Його імператорська Величність Микола Другий теж, мабуть, події в Цусімській протоці не коментував", – провів паралель Ауслендер.

"Як там казав нині покійний Пригожин, коментуючи перебіг спецоперації: "Підобісрались". І додати зовсім нічого. За таких темпів до кінця цього року Чорноморський флот, на мою думку, завершить своє існування. Втретє у своїй сумній історії", – вважає журналіст.

Підтверджено: Президент Ірану таки загинув в авіатрощі, разом з ним і людина, що підписувала контракт на поставку Росії "шахедів" (фотофакти)

понеділок, 20 травень 2024, 7:49

Президент Ірану Ібрагім Раїсі загинув внаслідок аварії гелікоптера. Всі пасажири борту загинули. . На борту перебував і очільник МЗС Ірану. . "Тепер у пеклі підписуватимуть контракти на поставку Шахедів", - іронізує Оперативний ЗСУ.

Поцілили прямісінько всередину будівлі: Захисники України знищили одразу дев’ять окупантів (відео)

понеділок, 20 травень 2024, 7:23

Аеророзвідники і пілоти FPV-дронів Волинської бригади атакували загарбників та ліквідували одразу дев’ять російських військових. Про це йдеться на сторінці 100-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ ЗСУ. "Відразу дев’ять орків – аеророзвідни...