"Як це було за часів Єльцина": США роблять основну ставку на палацовий переворот у РФ, - Жданов

У Росії зараз немає людини, яка змінить на "троні" диктатора Володимира Путіна, а США ставлять ставку на палацовий переворот у Кремлі, заявив полковник запасу, військовий експерт Олег Жданов, передають Патріоти України.

В інтерв'ю Главреду він зазначив, що в країні-агресорі Росії зараз немає консолідуючої фігури і якогось національного лідера з таким же рейтингом, як у Путіна.

"На мій погляд, США роблять основну ставку на палацовий переворот в Росії. Вони хочуть, щоб до влади в Кремлі замість радикалів або яструбів війни, прийшли, припустимо, Ліберал-демократи. Як це було за часів правління Бориса Єльцина. Коли його клан прийшов до влади, на Заході всі плескали в долоні", - зазначив експерт.

Однак Жданов заявив, що поки ніяких передумов до початку перевороту в РФ немає. "Вважаю, західний світ розраховує на такий сценарій. Але поки, крім окремих розмов, які особливо не впливають на ситуацію, у нас немає підстав вважати, що в Кремлі вже є якась змова, яка готова зайти в кабінет з шарфиком або табакеркою",-підсумував експерт.

Швейцарія запросила Папу Римського на саміт миру

неділя, 5 травень 2024, 22:28

Папа Римський Франциск отримав запрошення прибути на Глобальний саміт миру, який відбудеться 15-16 червня у швейцарському Бюргенштоці. Про це повідомила в інтерв’ю виданню Blick президентка Швейцарії Віола Амгерд, передають Патріоти України. За її сло...

"Наше життя і серце вщент": Внаслідок атаки на Харків 4 травня зруйнований м’ясокомбінат

неділя, 5 травень 2024, 22:13

Внаслідок російського удару по Харкову 4 травня був зруйнований м’ясокомбінат М’ясний. На його сторінці в Instagram опубліковане відео пожежі та руйнувань з коментарем «наше життя і серце вщент», передають Патріоти України.