Як Туреччина випробувала системи управління вогнем VOLKAN-M (відео)

Туреччина проводить випробування власної системи VOLKAN-M, яка передбачає управління вогнем на танках під час руху. Про це повідомив глава директорату оборонної промисловості (SSB) Туреччини Ісмаїл Демір.

За його словами, система випробовується на танках під час руху. Політик також зазначив, що на сьогоднішній день Туреччина займається модернізацією власних танків, тим самим зменшуючи залежність від поставок імпортних деталей.

VOLKAN-M є системою управління вогнем, яка була розроблена турецькою компанією. ASELSAN. Її випробовують на танках M60TM.

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...

"Звісно, що це комбо": У Повітряних силах назвали "вендетою" збиття Ту-22 у Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:42

У Повітряних силах ЗСУ назвали збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 у Ставропольському краї своєрідною "вендетою" за масовану атаку по Україні в ніч проти 19 квітня, передають Патріоти України. з посиланням на речника Повітряних сил ЗСУ Іллю Євл...