"Як у фільмі жахів": Російські окупанти називають війну в Україні "пеклом" (відео)

Війна в Україні стала пеклом для російських окупантів, як вони самі її називають, відчувши силу наших захисників. Про це свідчить чергове перехоплення СБУ, передають Патріоти України.

Єдине, про що мріють зараз – вижити, звільнитися з армії і більше ніколи не повертатися в Україну. "У нас взагалі ж*па ... У нас дуже багато 200-х і 300-х ... командира мого вбило. Я сам ледве вибрався звідти, відповідаю. Я, коротше, все… просто приїду в Алейськ, я служити не буду… все. Я чесно, я буду звільнятися, ну його нафіг. Після того, що я побачив, ні…", - розповідає другу окупант, який воює на Луганському напрямку.

За його словами, у них вже згоріли всі машини, а особового складу залишилося півбатальйону. Тож тепер у їхній алтайський край возитимуть багато 200-их. "Знаєш, це жах… відповідаю. Це просто пекло справжнє, як у фільмі жахів!" – сказав окупант.

Вбивство мало відбутись у Польщі: Затримано чоловіка, який готував замах спецслужб РФ на Зеленського

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:23

Українські правоохоронці в співпраці з органами правопорядку Республіки Польща затримали громадянина Польщі за підозрою у готовності діяти на користь спецслужб Російської Федерації, який пропонував замах на президента Зеленсько, повідомляє генпрокурату...

"За Росію вже серйозно взялись": Експерт дав прогноз щодо руйнування режиму у РФ та ставку Заходу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:56

На Заході роблять ставку на поступове руйнування путінського режиму. Поки що немає ознак того, що серед наших союзників мають намір не визнавати легітимність Путіна. Таку думку в ефірі "Еспресо" висловив політичний експерт Максим Розумний, передають Па...