Як у Києві та під Черніговом готуються до військового параду до Дня Незалежності (фото)

У Києві на ДП «Антонов» почалася підготовка піших розрахунків, які братимуть участь у військовому параді в столиці України на День Незалежності. Про це повідомляють в соцмережах, передають Патріоти України.

На аеродромі «Півці» під Черніговом йде підготовка до участі до параду розрахунків військової техніки ЗСУ і Національної Гвардії. «Байрактари» на параді теж будуть», - пишуть у соцмережах.
Всього на військовому параді з нагоди 30-річчя Незалежності України в Києві будуть задіяні понад 300 одиниць бойової техніки і близько тисячі військовослужбовців різних груп військ.

Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...

Росія анонсувала удари по двох лікарнях Києва: людей терміново евакуюють

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:04

Місто терміново розпочинає евакуацію двох лікарень, одна з яких дитяча, розташованих на вулиці Богатирській. Про це повідомляє КМВА . "Оскільки в інтернет-медіа масово поширюється відео, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах. ...