Як у папи Карло: Путін на відпочинку в тайзі здивував Шойгу каміном, намальованим на стіні намета (фото)

Президент країни-агресорки Володимир Путін разом зі своїм міністром оборони Шойгу залишився ночувати в тайзі під час традиційного відпочинку на двох у Сибіру. Після риболовлі і запливу на катері, в ході якого Путіну зустрілася щука, вони вирушили в намет, повідомляють Патріоти України із посиланням на російські ЗМІ.

Шойгу, оцінюючи намет Путіна, зауважив, що він «солідний». Російський президент пожартував, що значна площа його спального місця пов’язана з «якістю роботи». «Треба краще працювати», – сказав Путін, після чого диктатор і його міністр довго сміялися.

При цьому Шойгу звернув увагу на незвичайне зображення каміна, розташованого в наметі президента. Камін, це інфрачервоний обігрівач, оформлений незвичайним чином, як у папи Карло в коморі з відомого твору Карло Коллоді «Пригоди Піноккіо».


"Від божевільних можна чекати чого завгодно": Черник пояснив, чому не варто боятися наступу Росії з Придністров'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:48

Алогічна поведінка Російської Федерації у контексті агресії проти України не дозволяє повністю виключити вірогідності, що загарбники спробують почати наступ на нашу державу з території тимчасово окупованого Придністров'я. Однак якщо це й станеться, осо...

"Завдання зробити так": В Україні розглядають можливість не всі ділянки фронту прикривати людьми, - експерт

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:44

Експерт розповів, які технологічні рішення можуть бути впроваджені, аби військові могли перебувати на відстані у бліндажах та керувати боєм за допомогою автоматизованих систем, передають Патріоти України. Керівник Центру військово-правових досліджень, ...