Як усе було насправді: У Британії показали відео, як кораблі та літаки РФ переслідували есмінець біля Севастополя

23 червня Міноборони Росії заявило, що HMS Defender увійшов, за їхнім твердженням, в "російські територіальні води" поблизу Криму, і російський патрульний корабель здійснив попереджувальні постріли.

У Великій Британії показали відео з есмінця HMS Defender, який переслідували російські кораблі та літаки у Чорному морі під час проходження поблизу Севастополя. Відео опублікувало ВВС, кореспондент якого перебував на борту британського есмінця, повідомляють Патріоти України.

На відео, зокрема, можна побачити, як патрульні катери РФ йдуть поруч з есмінцем, а також попереджають його про відкриття вогню, якщо британці не змінять курс. "Якщо ви не зміните курс, я відкрию вогонь", - лунає в ефірі з російського катера.

На відео також чути звук пострілів, але вони лунають далеко від британського есмінця. Кореспондент BBC також повідомив, що під час проходження повз Крим поблизу есмінця було близько 20 військових літаків РФ, деякі з них пролітали дуже низько над кораблем. На кадрах можна побачити, зокрема, бомбардувальники Су-24М.

Джерело: ВВС

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...