"Як вам, бл*, не соромно, су*а?": Мешканка Бєлгородщини застала військових РФ за розграбуванням свого будинку (відео)

Відчувши абсолютну безкарність щодо мародерства у прикордонних районах РФ, російські військові практично перестали приховувати свої злочини, передають Патріоти України.

Так, у селі Петрівці Бєлгородського району місцева мешканка заскочила їх за пограбуванням свого будинку та викраденням квадроцикла, оприлюднивши у соцмережах відповідне відео.

На ньому видно, як жінка влаштовує скандал, поки кілька людей у військовій формі, яких вона знімає, лише відвертають свої обличчя, намагаючись її всіляко ігнорувати.

«Давайте назад носіть. Квадрик, бл*ть назад жени! Ви чьо, блін, узагалі? Ми, су*а, допомагаємо вам, бл* із перших днів. Ви що робите, бл*, а? Як вам, бл*, не соромно, су*а? Ось, квадрик вигнали, все повигрібали, нах*р. У вас що, тушонки немає, су*а. Голодуєте, чи що, бл*ть. Безсовісні. І в хату залізли, прикинь. У хаті ще повитягували», — обурилася господиня вкраденого майна, яка пізнала на власному досвіді, що насправді значить «російські визволителі».

Головний прокурор Міжнародного кримінального суду прокоментував візит Путіна до Монголії

вівторок, 10 вересень 2024, 14:40

Головний прокурор Міжнародного кримінального суду (МКС) Карім Хан прокоментував відмову Монголії арештовувати російського диктатора Володимира Путіна. Він розповів, що наразі це все контролюється суддями, передають Патріоти України. «Що стосується Монг...

"Треба заборонити виїзд з України дітям": Корчинський заявив, що це - "єдиний спосіб врятувати націю"

вівторок, 10 вересень 2024, 14:31

Аби зберегти можливість відтворювати націю, треба заборонити виїзд з України не лише чоловікам, але й дітям. Про це заявив політик Дмитро Корчинський в ефірі програми «Говорить великий Львів», передають Патріоти України. Українці мають перетворитись на...