"Як ви багато живете, у нас у місті так не живуть": Дипломат Карл Більдт поділився розповіддю жінки з Херсонщини, де звірствували окупанти (відео)

Колишній прем'єр-міністр Швеції та співголова Європейської ради з міжнародних відносин Карл Більдт поділився в мережі розповіддю жінки зі звільненої від ворога Херсонщини. Вона поділилися частиною пережитих за час окупації жахів, передають Патріоти України.

Українка розповіла про жорстокість російських військових та випадки мародерства. Відео Більдт опублікував на своїй сторінці у Twitter.

За словами жінки, загарбники забирали в цивільних все, що хотіли. Вони вибивали двері в будинки, а одного разу навіть сходили в туалет просто на килим у кімнаті.

"Він і каже: бабуся, як ви живете дуже багато у селах, у нас у місті так не живуть, як ви", – згадує жителька Херсонщини розмову із загарбником-бурятом.Окупанти всіляко демонстрували українцям свою ненависть до них саме через кардинально різну якість життя.

У сусідньому селі, каже жінка, військові РФ чинили страшні звірства. Вони виганяли людей з хат, ґвалтували жінок різного віку. "Ця літня жінка з Херсонської області України має що розповісти про російські окупаційні війська", – написав Більдт.

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...

У липні цього року російські війська можуть знову стояти під Києвом: У The Times виклали "лякалку" через зволікання Заходу

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:22

Існує загроза, що в липні 2024 року російські війська знову можуть опинитися під Києвом, а президент України Володимир Зеленський знову звернеться до країн Заходу з проханням не вивозити його, а надати необхідні українській армії боєприпаси, щоб битися...