"Як ви з цим живете? Як дивитеся в дзеркало?": Панін після трагедії в Кременчуці звернувся до російських акторів-мовчунів (відео)

Російський актор Олексій Панін після повномасштабного вторгнення РФ висловив свою підтримку українському народу. Він неодноразово закликав зупинити війну і, користуючись своєю славою, доносив до своїх фанатів справжню правду про звірства російських окупантів. Зараз він в черговий раз звернувся до своїх колег - драматичних акторів. Панін запитав, чому ті відмовчуються і нічого не роблять, щоб допомогти українцям. Звернення було опубліковано в офіційному Telegram-каналі Паніна, передають Патріоти України.

"Два дні тому бомбили Київ. Вчора (27 червня, - ред) сталася трагедія в Кременчуці. Мій монолог зараз буде йти в порожнечу, але мовчати з цього приводу неможливо. Зараз я говорю про акторів. Ви де? Ви вважаєте, що ваш голос нічого не змінить? Як ви з цим живете? Як прокидаєтеся, дивитеся в дзеркало?",- запитав Олексій.

Примітно, що його Instagram заблокували після подібних висловлювань. Актор допускає, що проти нього працює ціла ботоферма, яка намагається закрити йому рот.

У своєму відео Панін також перерахував його російських колег, які народилися в Україні, але продовжують відмовчуватися. "Ліда Вележева, ти ж завжди кричала, що ти киянка, що українські пісні найкрасивіші. Ти де? Поліна Кутепова ... Де пітерці? Андрій Федорцов, Олексій Нілов... Я розумію, що Михайло Боярський - це кончена людина... Але ви, люди, як ви з цим живете? Ваша країна вбиває людей, а ви мовчите? Ірина Петрівна Купченко, ви теж киянка! Я розумію, коли був живий ваш чоловік, ви не могли відкривати рот і щось говорити. Ірина Петрівна, я не розумію вас", - прокоментував Олексій Панін.


Заява людини чиї слова, доведено, на вагу золота: "Незабаром європейські компанії вироблятимуть необхідну для України кількість боєприпасів", - президент Чехії Павел

вівторок, 19 березень 2024, 8:38

Європейські компанії незабаром будуть спроможні виробляти необхідну кількість боєприпасів, як для себе, так і для України. Про це заявив президент Чехії Петр Павел, інформує Радіо Свобода. "Виробництво необхідної кількості снарядів потребує часу. Це ви...

Все не так погано як декому здається: Голова Комітету збройних сил Сенату США спрогнозували термін контрнаступу ЗСУ

вівторок, 19 березень 2024, 8:14

США наразі вважають, що впродовж найближчих місяців і до кінця 2024 року українські військові відтіснятимуть росіян, а наступного року перейдуть у наступ і встановлять вогневий контроль над Кримом. Але для цього потрібна допомога США. Додаткове фінансу...