Як виглядатиме інавгурація Володимира Зеленського: Опубліковано цікаві фото

Біля Маріїнського палацу у Києві зроблено спеціальний коридор до інавгурації Володимира Зеленського. Це пов’язано із тим, що декілька подій відбуватимуться саме там, повідомляють Патріоти України.
Зокрема, Зеленський братиме участь у церемонії представлення командувачів видами Збройних сил України та в церемонії підняття державного прапора України.
Все це фільмуватимуть телекамери. Більшість із них промарковані знаком телеканалу «1+1», яким володіє мільярдер Ігор Коломойський, тісний зв'язок із яким приписують Володимиру Зеленському.
На площі Конституції перед стінами парламенту змонтований екран, який транслюватиме перебіг інавгурації.
І не без почесної варти. Із 10:00 до 11:00 новообраний президент України Володимир Зеленський на урочистому засіданні парламенту складатиме присягу українському народові.

У МВС повідомили, що вулиці поблизу урядового кварталу в центрі Києва 20 травня будуть перекриті у зв'язку із інавгурацією новообраного президента України.

"України тут більше не буде": Пасічнику з Харківщини оголосили підозру за любов до РФ (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 19:51

Слідчі оголосили підозру 65-річному жителю селища Садовод у Великобурлуцькій громаді, який підтримував російських окупантів та публічно закликав односельців не визнавати державний суверенітет України, передають Патріоти України. Чоловік радів приходу о...

Чи можуть окупанти захопити Харків: Командувач Нацгвардії озвучив прогноз

вівторок, 23 квітень 2024, 18:56

Командувач Нацгвардії Олександр Півненко розповів, чи дійсно окупаційна армія Росії може захопити Харків. За його словами, росіяни здатні діяти лише класично. Два-три напрямки відволікаючі й один -0 основний. Про це він розповів в інтерв’ю LIGA.net,...