Як з гуся вода? Арахамія розповів, як у "Слузі народу" покарали Тищенка за скандальну вечірку під час локдауну

Нардеп Микола Тищенко за проведення скандальної вечірки на честь дня народження дружини у київському готелі під час локдауну отримав догану від колег з партії "Слуга народу" у Верховній Раді. Про це розповів голова фракції "СН" Давид Арахамія, передає "Радіо Свобода", зазначають Патріоти України.

За його словами, відповідне рішення депутати підтримали в один голос.

Інші санкції щодо Тищенка через резонансну історію зі святкуванням іменин дружини в Fairmont Grand Hotel Kyiv, коли в столиці діяли жорсткі правила карантину, не застосовувалися.

"Було одностайно проголосовано за рішення офіційно винести йому догану", - заявив Арахамія.

Інші депутати від "СН" Олександр Качура та Євгенія Кравчук підтвердили, що в партії Тищенка присоромили, обмежившись доганою.

Таким чином, політик зберігає свої внутрішньопартійні посади, а також залишається заступником голови фракції "Слуга народу" в парламенті.

Нагадаємо, що сам Тищенко виправдовується за скандальну вечірку і запевняє, що весь захід пройшов законно. За його словами, жодних кримінальних чи адміністративних справ, як і штрафів за порушення правил карантину - не було.

Треба закрити небо: ЄС та НАТО тиснуть на Грецію й Іспанію щодо надання Україні додаткових систем ППО, - FT

вівторок, 23 квітень 2024, 8:59

ЄС та НАТО чинять сильний тиск на Грецію та Іспанію з вимогою надати Україні більше систем протиповітряної оборони Про це повідомляє Financial Times з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України. Лідери ЄС під час саміту в Брюсселі минуло...

"Я ніколи не жалкую про минуле": Буданов пояснив свою заяву про ЗСУ в Криму

вівторок, 23 квітень 2024, 8:24

Начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов розповів, що на нього планують черговий замах в інтересах росіян, передають Патріоти України. Пряма мова: Там вони зараз планують дещо (замах - ред.), але, як і минулі рази, все в них не вийде... ...