Як ЗСУ вже відчули посилення на фронті: Сирський розповів американському колезі про вплив військової допомоги США

Українські Сили оборони вже відчули реальне посилення своєї спроможності давати відсіч ворогу після надходжень допомоги від США.

Про це заявив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський у телефонній розмові з головою Об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Чарльзом Куінтоном Брауном.

"Подякував за військову допомогу від США, що продовжує надходити. Українські підрозділи вже відчули реальне посилення своєї спроможності давати відсіч ворогу", – сказав головком ЗСУ.

Сирський поділився з американським колегою своїм баченням обстановки на полі бою після поїздки на фронт.

Сторони обговорили аспекти матеріально-технічної допомоги Україні та питання підвищення якості підготовки українських військ.

Вибухнули сім БПЛА: У Росії дрони масовано атакували металургійний комбінат

неділя, 30 червень 2024, 11:42

У Росії у ніч проти 30 червня безпілотники влаштували масовану атаку на Новолипецький металургійний комбінат. Атака розпочалася о другій годині ночі і тривала понад годину. На території комбінату впали та вибухнули сім БПЛА. Як пише Baza, це нібито бул...

Щоб точно не повернулись: Поранені окупанти скаржаться Путіну, що їх зі шпиталів женуть одразу на штурми

неділя, 30 червень 2024, 11:28

Солдати Путіна зібралися, щоб звернутися до нього, адже їх, поранених, на милицях, у гіпсах, недолікованих, без 45-денної відпустки, відправляють на бойові завдання, . Солдати заявили, що, дивлячись на те, що відбувається, руки розводять і польові меди...