"Якби на Рубльовку в***ло": Окупант поскаржився на керівництво і розмріявся про "бавовну" для російських еліт. Перехоплення

Російські окупанти категорично незадоволені вищим військово-політичним командуванням РФ. Обурення загарбників викликають як безглузді рухи Росії у війні проти України, так і факт поступового поширення бойових дій на територію РФ, передають Патріоти України.

Все більше в очах окупантів авторитет набуває власник ПВК "Вагнер", російський олігарх Євген Пригожин, який озвучує приємні вухам окупантів тези про взяття Києва та про прильоти в елітні райони, де мешкають російські можновладці. Про це окупанти говорять між собою у телефонних розмовах, які перехопило Головне управління розвідки Міністерства оборони РФ.

Судячи з перехоплених розмов окупантів, принаймні частина з них назріває обурення вищим військово-політичним керівництвом країни. У той же час, на тлі посилення обстрілів території РФ та бездіяльності з цього приводу з боку Кремля, серед загарбників посилюються симпатії до ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина.

"Знають, звідки заходять – і сидять. — А зараз тихо там, у Грайвороні? сидите?.. Писарівку евакуюють нах*й, а Охтирку, сказали, за бажанням", – обурений окупант бездіяльністю російської влади на тлі дій України.

При цьому показові жести президента РФ Володимира Путіна щодо "врегулювання конфлікту між Вірменією та Азербайджаном" на тлі повного ігнорування того, що відбувається в прикордонних з Україною регіонах РФ, кидає окупанта в сказ. Він палко підтримує висловлювання Пригожина про те, що російській політичній еліті необхідно відчути війну на собі.

"Єб*ні під*раси, докерувалися, блід. А взагалі ладу не можуть дати... Він сидить, блід, у себе не розберешся, а він сидить - Єреван з Баку мирить, блід. дозвони, блід. Пригожин каже: я б, блід, був задоволений, якби на Рубльовку в'їбло, нах, добре. І зайшли б туди. Щоб вони робили, блід? Знову техніка сюди йде Нах*й ви її звідси виводили взагалі? Приїхали. Тепер дві доби туди гнали. Тепер назад їдуть, млинець.

Водночас інший окупант, спілкуючись із родичем у РФ, розповів, що тероборону у Білгородській області під час рейду легіону "Свобода Росії" та РДК кинули "захищати область без будь-якого озброєння".

"Нічого ні, ціпки тільки", - описав окупант озброєння тероборонівців Білгородської області, додавши, що бронежилети їм таки видали.


Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...