Якби Папа Римський приїхав у Маріуполь і почав вивозити людей, Путін просто не зміг би дати наказ стріляти, - політолог

Маріуполь продовжує жити в блокаді, там щодня помирають десятки людей. Політолог вважає, що якби Папа Римський приїхав до Маріуполя та почав вивозити людей, то Путін просто не зміг би дати наказ стріляти. Таку думку висловив директор програм практичної політики ІПО, політолог Олександр Солонтай в ефірі 24 каналу, передають Патріоти України.

Солонтай вважає, що якби Папа Римський приїхав до Маріуполя та виводив мешканців, то окупанти не розстрілювали б колони людей. За його словами, навіть Путіна можна поставити в таку ситуацію, коли він не може віддати наказ стріляти.

"Якби Папа Римський приїхав туди (в Маріуполь – ред.) та почав вивозити людей, то в церкві його би при житті зробили святим, як понтифіка. В цій ситуації у Путіна не буде можливості стріляти, він просто не зможе цього зробити. В нього спрацює ця крайня межа", – заявив Солонтай.

Політолог додав, що він захоплюються нашими захисниками в Маріуполі. "Вони зробили чудо у військовому плані і витримали все. Бійці за 50 днів довели, що вони неймовірні", – додав він.

Джерело: 24 канал

У ворога буде істерика: Дрон ГУР Магура V5 уразив швидкісний катер росіян у Криму

понеділок, 6 травень 2024, 9:50

Головне управління розвідки уразило морським безпілотником російський швидкісний катер у районі бухти Вузька тимчасово окупованого Криму, пише УП, передають Патріоти України. . За даними джерела УП, в ніч на 6 травня в районі бухти Вузька (район Чорно...

"У вас взагалі, Саш, нікого не лишилось майже": ГУР перехопило розмову з окупованої території про втрати армії Росії

понеділок, 6 травень 2024, 9:40

Російська Федерація продовжує нести великі втрати в Україні. Військовослужбовці країни-окупанта обурюються через ставлення до них керівництва та відсутність боєприпасів, передають Патріоти України. Військова розвідка України перехопила телефонну розмов...