"Якби Росія швидко захопила Україну, то був би мир": Орбан видав чергову порцію маячні

Угорщина продовжує перешкоджати Євросоюзу в ухваленні рішення про накладання санкцій на ядерну енергетику Росії. Водночас сам прем'єр Віктор Орбан не приховує своєї прихильності до Путіна. Він вважає, що той не дозволить собі програти війну проти нашої держави, передають Патріоти України.

Заяви Орбана суперечать здоровому глузду

Слід розпочати з того, що сам матеріал про Орбана, який вийшов у виданні The American Conservative, має ознаки джинси – себто проплаченості. Власне, журналісти цього ЗМІ просто-таки співають панегірики угорському лідерові, називаючи його "кмітливим, розумним та відвертим чиновником".

Однак якщо прочитати, що говорить цей "велет думки", то зовсім не здається, що в нього є ознаки притомності. У статті зазначено, що якби Росія захопила нашу державу, то настав би мир, проте зараз уже це неможливо.

"Давно минув час, коли Росія могла б завоювати Україну або встановити дружні відносини. Якби Росія здобула швидку перемогу, це було б можливо, але зараз це безнадійно", – пишуть у ЗМІ, переповідаючи слова Орбана.

Водночас там зазначено, що мета Заходу зробити нашу державу "некерованою руїною" – або ж такою собі "версією Афганістану".

"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:53

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залі...

Діти вчать в основному російську мову та історію: Окупанти на ТОТ створили орган контролю пропаганди у школах

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:32

Російські загарбники створили на тимчасово окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. На тимчасово окупованих територіях Кремль запускає черговий фейковий держав...