Якби вибири були уже: Соціологи розповіли, які чотири партії мають шанси пройти до Верховної Ради

За даними опитування соціологічної групи "Рейтинг", якби парламентські вибори проходили найближчим часом, то 5%-ий бар'єр для проходу до Верховної Ради подолали б чотири партії, передають Патріоти України.

Дані опитування показали, що найбільше респондентів (22,8% серед тих, хто визначився і має намір проголосувати) віддали перевагу партії Слуга народу.

За Європейську солідарність готові проголосувати 14,4% опитаних. Партію Опозиційна платформа — За життя підтримали 13,7%, респондентів. За партію Батьківщина віддали б свої голоси 12,2% опитаних.

Рейтинг інших партій значно нижчий. Радикальну партію підтримують 3,7% опитаних, партію Шарія — 3,6%, партію Українська стратегія Гройсмана — 3,5%, ВО Свобода — 3,4%, партію Сила і честь — 3, 2%, партію За майбутнє - 3,0%. Рейтинг інших політичних сил нижче 3%.

Опитування проводилося 23−27 квітня методом особистого формалізованого інтерв'ю (face-to-face). Аудиторія: населення України віком від 18 років і старше у всіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму і Донбасу. Вибірка репрезентативна за віком, статтю та типом поселення. Всього було опитано 2000 респондентів. Помилка репрезентативності дослідження з довірчою ймовірністю 0,95: не більше 2,2%.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...