"Якби ж...": Туск прокоментував заяви європейських лідерів щодо допомоги Україні

Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск натякнув, що словам лідерів країн Євросоюзу щодо допомоги Україні не вистачає реалізації. Про це він написав у X (Twitter) за підсумками засідання Євроради, яке відбулось 17 квітня, передають Патріоти України.

«Якби всі слова, сказані за останні два роки тут у Брюсселі про спільну оборону, можна було перетворити на снаряди та пускові установки, то Європа вже була б найбільшою потугою у світі. І найбезпечнішим місцем», — зазначив Туск.

На саміті Європейського союзу 17квітня було погоджено рішення терміново передати Україні засоби протиповітряної оборони та прискорити надання військової допомоги.

Росіяни намагаються обійти Часів Яр околицями й ведуть активний вогонь з артилерії та мінометів: У ЗСУ розповіли про ситуацію

середа, 1 травень 2024, 9:40

На околицях міста Часів Яр на Донеччині були спроби та намагання ворога взяти його в облогу. Про це в ефірі інформаційного телемарафону повідомив речник Оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" Назар Волошин, передають Патріоти України. З...

На концерті Кобзона триває тисячний аншлаг:: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 1 травня

середа, 1 травень 2024, 7:58

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 01.05.24 орієнтовно склали: