Які новинки українського виробництва зміцнять національну оборону протягом 2019 року

2018 року державою було взято на озброєння 22 зразки ВПК

Україна наразі розробляє чимало новітньої військової техніки, констатує в інтерв'ю журналу "Країна" директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express, Сергій Згурець,зазначають Патріоти України.

"Торік взяли на озброєння 22 зразки. Дев'ять - завершують державні випробування. Але постачання цієї техніки на передову може зайняти тривалий час.

Цього року мають випробувати ракетні комплекси "Нептун" (протикорабельні крилаті ракети. -ред.), "Вільха-М"(ракетний комплекс, створений на основі реактивної системи залпового вогню "Смерч" калібру 300 мм, здатний уражати цілі на відстані до 120 км. -ред.). Очікуємо на серійне виробництво "Вільхи" звичайної, БТР-4, БТР-3 у більшій кількості, ніж 2018-го. Але значною мірою досі покладаємось на відремонтовані радянські моделі.

Важливий елемент - початок виготовлення боєприпасів великого калібру", - наголосив експерт.

Джерело: Gazeta.ua

Британія виділила Україні рекордну військову допомогу - Зеленський

вівторок, 23 квітень 2024, 13:28

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак повідомив про виділення найбільшого досі пакета оборонної підтримки обсягом пів мільярда фунтів стерлінгів. Про це президент України Володимир Зеленський повідомив у своєму Telegram, передають Патріоти Україн...

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...