Які вони ніжні: "Слуга народу" попросив захисту у поліції після дотиків жінок на мітингу (відео)

Після криків Миколи Тищенка до нього підійшли поліцейські і вислухали скарги нардепа

Микола Тищенко. Фото: Фейсбук.

Депутат від Слуги народу Микола Тищенко під час акції підприємців на Банковій попросив захисту у поліції, після того, як до нього доторкнулися дві жінки, які мітингували, передають Патріоти України.

На відео видно, як жінки доторкнулися до руки Тищенко, що викликало бурхливе обурення у нардепа. Після криків Тищенка до нього підійшли поліцейські і вислухали скарги нардепа на дотики жінок.

Це вже не перший інцидент за участю Тищенко. Зокрема, він нахамив журналістці Радіо Свобода, оскільки йому не сподобалися запитання про склад нового Кабміну, за який він проголосував. Також Тищенко не зміг відповісти на питання журналістки про Іловайську трагедію, після чого знову вдався до хамства.

Готує наступника? Кадиров призначив свого 16-річного сина куратором школи спецназу в Чечні

понеділок, 29 квітень 2024, 17:56

Голова російського регіону Чечні Рамзан Кадиров призначив свого 16-річного сина Адама куратором Російського університету спецназу (РУС) імені Володимира Путіна у Гудермесі. Про це він написав ввечері 28 квітня у своєму телеграмі, передають Патріоти Укр...

Запорука успіху: Зеленський назвав три пункти, від яких залежить потужність армії

понеділок, 29 квітень 2024, 17:48

Наразі є три головних пункти від яких залежать потужність Сил оборони, перехоплення ініціативи над ворогом, а також розгортання наступальних дій, передають Патріоти України. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна з посиланням на президента Володими...